Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Έντονη ανησυχία για την υστέρηση εσόδων

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ., κατά τη συνεδρίαση της 2ας Σεπτεμβρίου 2015, κατόπιν αξιολόγησης των στοιχείων αναφορικά με το ύψος των εισφορών που έχουν εισπραχθεί από τους Φορείς Κοινωνικής Ασφάλισης για λογαριασμό του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και δεν του έχουν αποδοθεί, οι οποίες ανέρχονται στα 800 εκ. € για το έτος 2015 (έως τον μήνα Ιούλιο) και συνολικά σε 1,5 δις € για τα τρία έτη λειτουργίας του Οργανισμού (2012-2015), εκφράζει την έντονη ανησυχία του. 

Η προκαλούμενη υστέρηση στα έσοδα του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. θα οδηγήσει τον Οργανισμό σε αδυναμία πληρωμών και θα επιφέρει σημαντικά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των παρόχων υγείας. 

Το Δ.Σ. του Οργανισμού καλεί τα συναρμόδια Υπουργεία, Οικονομικών, Υγείας και Εργασίας, όπως προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για τη μεταφορά των οφειλόμενων εισφορών προκειμένου να συνεχιστεί η τακτικότητα στην αποπληρωμή των παρόχων υγείας και να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη πρόσβαση των ασφαλισμένων σε υπηρεσίες υγείας.

Σχόλια

  1. ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο ΕΟΠΥΥ........................ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ....ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ...........ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΕΟΠΥΥ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ[ΚΑΡΑΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ].......ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ...ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ....ΠΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ.......ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΟ ΘΑ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου