Στο στόχαστρο Λουράντου και ο Άρης Πορτοσάλτε για το διευρυμένο ωράριο των φαρμακείων

Τα πυρά του Κωνσταντίνου Λουράντου δέχτηκε τη Μεγάλη Τετάρτη ο δημοσιογράφος του Σκάι, Άρης Πορτοσάλτε.
Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) εκτιμά ότι παρουσίασε στην εκπομπή του μεροληπτικά το θέμα του ωραρίου, έχοντας ως καλεσμένο τον γνωστό θιασώτη του διευρυμένου ωραρίου των φαρμακείων, Άδωνι Γεωργιάδη.
Ο κ. Λουράντος επιτίθεται και κατά του κ. Γεωργιάδη, θεωρώντας ότι προσπάθησε να επηρεάσει τον υπουργό Υγείας, ο οποίος έμπαινε εκείνη την ώρα στο στούντιο του Σκάι!
Με ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος του ΠΦΣ αφήνει αιχμές για την αντικειμενικότητα του κ. Πορτοσάλτε:
“Ο γνωστός υποστηρικτής των θέσεων των διευρυμένων, μην τηρώντας ούτε τα προσχήματα, απηύθηνε σχετικό ερώτημα στον πρώην υπουργό και στην συνέχεια τον...απέσυρε εσπευσμένα λίγο πριν καταφθάσει ο νυν υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, λίγο πριν αποχωρήσει ασθμαίνων από το στούντιο, πρόλαβε να προειδοποιήσει τον κ. Κουρουμπλή να μην ικανοποιήσει το συνδικαλιστικό αίτημα του κ. Λουράντου...”.
Ο πρόεδρος του ΠΦΣ τονίζει, μάλιστα, ότι ο πρώην υπουργός ζήτησε από τον νυν υπουργό να κάνει αναφορά στην Αχαΐα, θεωρώντας ότι ο συγκεκριμένος νομός δεν είχε κανένα όφελος από τη μη εφαρμογή του διευρυμένου ωραρίου.

Άνανδρη

Ο κ. Λουράντος θεωρεί τίτλο τιμής την αρνητική αναφορά στο πρόσωπό του από συγκεκριμένα πρόσωπα:
“Θεωρούμε ότι η αρνητική αναφορά για το έργο και τις προσπάθειες ενός συνδικαλιστή, αποτελεί υπέρτατη τιμή για αυτόν, όταν η άνανδρη επίθεση γίνεται από τον πολιτικό που έχει την μεγαλύτερη ευθύνη για την καταστροφή της δημόσιας Υγείας στην χώρα μας.
Ευτυχώς, η θέση αυτή έχει πολύ λίγους υποστηρικτές στον δημοσιογραφικό χώρο, αλλά και στο σύνολο των πολιτών, που με την ψήφο του απέρριψε τις τακτικές που ακολούθησαν οι συν - Αδωνιστές”.
Κλείνοντας την ανακοίνωσή του, ρίχνει φαρμακερά βέλη και κατά του κ. Πορτοσάλτε, καλώντας το κοινό να τον κρίνει για τον “αντικειμενικό” τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τα θέματα της εκπομπής του.
Δ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου