"Ανόητος ο νόμος Μητσοτάκη" λέει ο Λιντζέρης

Γράφει ο Αιμίλιος Νεγκής (Virus.com.gr)
Μια δήλωση του προερχόμενου από το ΠΑΣΟΚ, προέδρου του ΕΟΦ για την Αξιολόγηση και μάλιστα ενώπιον εργαζομένων, γεννά εύλογα ερωτήματα για τον τρόπο λειτουργίας της κυβέρνησης.

Άφωνοι έμειναν οι εργαζόμενοι του ΕΟΦ που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το τη διαδικασία της αξιολόγησης στο δημόσιο, όταν άκουσαν τον πρόεδρο του Οργανισμού, Δημήτρη Λιντζέρη να χαρακτηρίζει το νόμο Μητσοτάκη "ανόητο", που πρέπει να αποσυρθεί. 

Σήμερα λήγει η προθεσμία για την υποβολή από τους εργαζομένους των εντύπων αυτοαξιολόγησης, όπως προβλέπει η διαδικασία. Ωστόσο, η διοίκηση του ΕΟΦ δεν έχει καταφέρει να τους παραδώσει ούτε καν τα έντυπα, με αποτέλεσμα να χάνεται η προθεσμία. 

Αλλά σε κάθε περίπτωση, οι Εργαζόμενοι του ΕΟΦ πίεζαν ιδιαίτερα τον κ. Λιντζέρη να απαιτήσει από τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κ. Μητσοτάκη να τους εξαιρέσει από τη διαδικασία της αξιολόγησης, χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα επιχειρήματα. 
Ο πρόεδρος του ΕΟΦ φέρεται όμως να το πήγε παραπέρα το θέμα, αφού όπως πληροφορούμαστε δήλωσε ενώπιον των εργαζομένων πως "ο νόμος Μητσοτάκη είναι ανόητος και πρέπει να τον πάρουμε πίσω".

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι εύλογα. Καταρχάς, είναι ενήμερος ο προϊστάμενος του κ. Λιντζέρη, Υπουργός Υγείας, Μ. Βορίδης ότι ο υφιστάμενος του χαρακτηρίζει νόμο της κυβέρνησης ανόητο; Επιπλέον, μπορουν οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση να χαράσσουν δική τους πολιτική, διαφορετική από εκείνη που έχουν επιλέξει ο Πρωθυπουργός και ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου