22/07/2014 - Δελτίο Τύπου ΠΑ.Σ.Ι.ΔΙ.Κ.

Αθήνα, 22/07/2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

   Στις 21/7/2014, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή η έκτακτη Γενική Συνέλευση του κλάδου μας.
   Η εισήγηση του Δ.Σ του Συνδέσμου μας που ήταν ταυτόσημη με την απόφαση του Δ.Σ της ΠΕΙΦΠΦΥ όπως την εξέφρασε στην χθεσινή μας συνέλευση ο εκπρόσωπός της έγινε παμψηφεί αποδεκτή.   Τα κύρια σημεία της εισήγησής ήταν :
   1.    Ο έλεγχος της συνταγογράφησης διαγνωστικών εξετάσεων είναι αποκλειστική ευθύνη της διοίκησης του ΕΟΠΥΥ.
   2.    Επί της ανωτέρω αρχής, όποια εξέταση συνταγογραφείται και λαμβάνει την έγκριση του ΕΟΠΥΥ εκτελείται και ως εκ τούτου αποζημιώνεται στο σύνολο της.
   3.    Μη αποδεχόμενος ο ΕΟΠΥΥ την ανάληψη των ευθυνών του για τον έλεγχο της συνταγογράφησης και της χρηστής εκτέλεσης του προϋπολογισμού δεν απομένει τίποτα άλλο από την καταγγελία της σύμβασης εκ μέρους μας.

    Το σύνολο των μελών μας που τοποθετήθηκαν δήλωσαν ότι εν μια νυκτί οι μονάδες τους κατέστησαν ζημιογόνες με το Claw Back και Rebate και η συνέχισή του για μια ακόμη χρονιά θα τους οδηγήσει στην οικονομική τους καταστροφή, στο κλείσιμο των επιχειρήσεων τους, στην απώλεια χιλιάδων θέσεων εργασίας.

   Συνεπώς δεν έχουν κανένα λόγο να επιθυμούν την διατήρηση μιας σύμβασης που το οικονομικό της αποτέλεσμα είναι εκ των προτέρων ζημιογόνο και καταστροφικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου