Από την Παρασκευή οι αιτήσεις γιατρών για σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ

Από τις 16 Μαίου, οι 3.000 πρώην γιατροί του ΕΟΠΥΥ, μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις για ένταξη στο δίκτυο των συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ γιατρών.


Αιτήσεις για ένταξη στο δίκτυο των συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ γιατρών, μπορούν να υποβάλουν από την Παρασκευή οι 3.000 πρώην γιατροί του Οργανισμού, οι οποίοι επέλεξαν να μην ενταχθούν στο Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (ΠΕΔΥ).

Δικαίωμα έχουν, επίσης, όσοι είχαν συμβάσεις οι οποίες έληξαν μέσα στο 2013 αλλά και όσοι εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 19 του Ν. 4238/14.

Οι συγκεκριμένοι γιατροί μπορούν από την Παρασκευή 16 Μαΐου 2014 και μέχρι την Παρασκευή 23 Μαΐου 2014, μέσω του λογισμικού της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και με τη χρήση του κωδικού τους, να αποδεχθούν τη “Δήλωση ιατρού για την παροχή υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ”.
Θα συμβληθούν με τον Οργανισμό για έξι μήνες και θα έχουν τη δυνατότητα 200 επισκέψεων το μήνα και αποζημίωση 10 ευρώ ανά επίσκεψη.

Όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, το δίκτυο των συμβεβλημένων γιατρών διευρύνεται και αγγίζει πλέον τις 7.500 και σε συνδυασμό με τους ιατρούς του ΠΕΔΥ, που ανέρχονται σε περίπου 5.000.


ΠΗΓΗ: Iatronet.gr

7 σχόλια:

  1. στις επόμενες εκλογές θα δεχτούν αιτήσεις και από τους νέους γιατρούς!
    αναμείνατε στο ακουστικό σας...
    μέχρι τότε συνεχίστε να ψηφίζετε "σαν" πρόβατα, όπως στον ΙΣ Θεσ/νικης.
    επιβραβεύστε τους για τη διάλυση της υγείας (και όχι μόνο)
    Όχι άλλο κάρβουνο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επισήμως ο ΠΙΣ απειλούσε τότε τους γιατρούς που συμβλήθηκαν με πειθαρχικά κλπ. Τώρα πολλοί από τους συνδικαλιστές που είναι και τέως Ικατζήδες θα συμβληθούν παρότι απαγορεύεται στους άλλους να το κάνουν.Ηθελα να ξέρω, λίγη ντροπή δεν υπάρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί να ντρέπομαι;
      Για την φοβερά προνομιακή σύμβαση των 6 μηνών με το 10ευρο;;;;;;
      Στη χαρίζω!
      Απλά ντρέπομαι για την απαξίωση των γιατρών ΟΛΩΝ συνολικά
      και για το ρόλο των εκπροσώπων μας...

      Διαγραφή
  3. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΝΗΡΙΑ.
    ΤΕΛΗ 2014 ΘΑ ΛΗΓΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ
    ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2014 ΘΑΓΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ
    ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΤΙΝΕΣ[ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΙΑΤΡΟΙ]ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΙΚΑΤΖΙΔΩΝ[ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ..ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ ΜΕ MASTER ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑΣ....ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΣ ΤΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..ΟΣΕΣ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΕΝ ΣΩΖΟΝΤΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος Κώστας

    Ας πω μια ιδέα και ας πάει στο βρόντο. Κανείς δεν θα μου δώσει σημασία.

    - Γιατί τόση φαγωμάρα με τους ΙΚΑτζήδες; Επαγγελματίες δεν είναι; Αν είμασταν ΙΚΑτζήδες εμείς οι υπόλοιποι τα ίδια δεν θα κάναμε; Ναι; Άρα δεν έχουμε μυαλό.

    - Ένας μα ένας μεγάλος δεν υπάρχει να μας βάλει όλους μυαλο; Απλή η λύση. Αντί να συμβληθούν οι πρώην ΙΚΑτζήδες με τον ΕΟΠΠΥ να φύγουν και οι νυν συμβεβλημένοι.

    - Τι λέτε; Με τον ΕΟΠΥΥ να ξεφτιλίζει κάθε μέρα τους γιατρούς δεν θα ήταν καλύτερα να ήταν όλοι μα όλοι εκτός ΕΟΠΠΥ. Γιατί να ζηλέψουμε κατουρημένες ποδιές στον ΕΟΠΥΥ. ΟΛΟΙ χωρίς ΕΟΠΥΥ για μια αξιοπρεπή Ιατρική.

    - Κάτο το καθεστώς ΙΚΑτζήδων. Ζήτω το καθεστώς ΕΟΠΥΥτών. ΟΛΕ! ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί!

    - Άμα πια όσοι δεν μπορούν ζηλοφθονούν τούς άλλους. Οι ελεύθεροι. Τι να πουν και οι παντρεμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kανεις γιατρος κλινικος η εργστηριακος δεν θα επρεπε να εχει συμβαση με τον εοπυυ.Οι ασθενείς θα επρεπε να πληρωνουν τον γιατρο που επελεξαν[...γιατι τον σεβονται και εκτιμουν τη δουλεια του] και μετα να αποζημιωνονται από το ασφαλιστικο τους ταμειο.
      Εάν οεοπυυ δεν εχει επαρκη προυπολογισμο για να τους αποζημιωσει θα επρεπε να το εξηγει απευθειας στους ασφαλισμένους του.
      Ο συμβεβλημενος γιατρος είναι ο ...κακος γιατρος που δεν εξυπηρετει που εκμεταλλευται κτλ συμφωνα με τον υπουργο τους ασφαλισμένους και ταυτόχρονα ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ το υπουργειο και τον εοπυυ από απευθειας αντιπαραθεση με του ασφαλισμένους.
      Επιτελους ας ανοιξουμε τα ματια μας και ας περισωσουμε οση αξιοπρεπεια μας απεμεινε ως κλαδος. Π.Μ.

      Διαγραφή