Κακλαμάνης: Δεν μετανιώνω που δεν ψήφισα το πολυνομοσχέδιο

Πλήθος μηνυμάτων κατά των πρόσφατων κυβερνητικών ρυθμίσεων για το φάρμακο, έστειλαν οι ομιλητές και οι συμμετέχοντες στο Hellas Pharm 2014.
Στην εκδήλωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ), που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο, μίλησε ο διαγραφείς βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων κ. Νικήτας Κακλαμάνης (φωτό αριστερά).
Απευθυνόμενος στους φαρμακοποιούς, τόνισε ότι δεν μετανιώνει που καταψήφισε την εξαφάνιση του φαρμακείου της γειτονιάς.
Καταχειροκροτούμενος από το ακροατήριο, ο βουλευτής ανέφερε ότι δεν μετανιώνει που υπερασπίζεται τις αρχές που τού δίδαξε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής:
“Διαγράφηκα από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ γιατί δεν ποδοπάτησα τις ιδεολογικές αρχές μου", είπε χαρακτηριστικά.

Ψυχρότητα

Μιλώντας στην εκδήλωση, ο πρόεδρος του ΦΣΑ κ. Κωνσταντίνος Λουράντος (φωτό δεξιά), επεσήμανε ότι οι φαρμακοποιοί είναι αναγκαίοι για τον κόσμο, για την περίθαλψη, όπως είναι και ο γιατρός και ο νοσηλευτής:
“Ο κόσμος βρίσκει στο φαρμακείο την ανθρωπιά και όχι την ψυχρότητα των σούπερ μάρκετ.
Να δούμε τι θα κάνουν όταν κλείσει ένα φαρμακείο σε ένα νησάκι ή σε ένα κορφοβούνι. Τότε, ας έρθουν να μας βρουν να μας ζητήσουν συγγνώμη.
Αυτό το μήνυμα πρέπει να το επικοινωνήσουμε στους πολίτες. Όλοι μαζί! Ενωμένοι"!

1 σχόλιο:

  1. Oταν ψηφιζε αντιστοιχους νομους που αφορουσαν γιατρους και την εξαφανιση του ιατρειου της γειτονιας υποθετω οτι αισθανοταν περηφανος.Η γελοιοτητα, για να μην πω η αχρειοτητα εχουν ορια…. Π.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή