Απόφαση του Υφυπουργού Υγείας, κ. Αντώνη Μπέζα, για την χωροταξική κατανομή, ανά Υγειονομική Περιφέρεια, των Μονάδων Υγείας του ΕΟΠΥΥ.

Γραφείο Τύπου Υφυπουργού
Αθήνα, 20 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο εφαρμογής του ν. 4238/2014 για το Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (Π.Ε.Δ.Υ.), με απόφαση του Υφυπουργού Υγείας, κ. Αντώνη Μπέζα, καθορίστηκε η χωροταξική κατανομή, ανά Υγειονομική Περιφέρεια, των Μονάδων Υγείας του ΕΟΠΥΥ, οι οποίες μεταφέρονται και εντάσσονται στην οργανωτική δομή των Διοικήσεων των Υγειονομικών Περιφερειών (Δ.Υ.ΠΕ.) της χώρας.

Η κατανομή είναι η ακόλουθη:

3 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ-ΣΠΑΡΤΗΣ-ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ..........2 ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ??? WHY?
    ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ....ΕΤΣΙ ΑΝΤΩΝΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλει να δώσει ΚΕΠΑ δοεπιδόματα εις διπλούν.Αντί να πάνε να μαζέψουν καμιά ελιά,να αυξήσουμε το πρωτογενές,η μισή Καλαμάτα είναι psycho και παίρνει συντάξεις αναπηρικές και το 1/4 των νέων είναι ανίκανοι για παν βιοποριστικό με δωρεάν ασφάλεια και προσαύξηση στη σύνταξη γονέων..moonlighting που λένε οι Άγγλοι.

      Διαγραφή
    2. Άσε το χασισάκι που κυκλοφορεί..εγχώριο ή εισαγώμενο να το νομιμοποιήσουμε και μεις για τον χρόνιο πόνο..όχι χασισάκι και γουρουνοπούλα καλαμάτας

      Διαγραφή