Ολοκληρώθηκε η επεξεργασία του νομοσχεδίου για την ΠΦΥ

Από Βασίλη Βενιζέλο (ygei360.gr)
Στις 7.30 το βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώθηκε το νομοσχέδιο για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, το οποίο ο υπουργός Υγείας θέλει να καταθέσει τη Δευτέρα στη Βουλή. Οι αρμόδιοι του υπουργείου επεξεργάζονταν το νομοσχέδιο μέχρι την τελευταία στιγμή, οι πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι οι βασικές αρχές έχουν παραμείνει.

Επίσης, λόγω των διορθώσεων που γίνονταν μέχρι αργά την Παρασκευή η ηγεσία του υπουργείου Υγείας δεν πρόλαβε να στείλει το νομοσχέδιο στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Για εκεί αναμένεται να φύγει το πρωί της Δευτέρας.

1 σχόλιο:

  1. ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ Η ΒΙΑΣΥΝΗ..ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΟΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΑΝΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ...ΠΑΛΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ....ΑΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ .ΚΑΗΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΛΥΠΑΜΕ....ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΞΕΡΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ....ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΝ....Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ...ΕΤΣΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΣΑΡΟΟΝ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΑΠΟ SINTROM ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ-ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ..ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΟΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ...ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ...ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ...ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΓΕΝΗ ΑΝΕΡΓΟ ΙΑΤΡΟ... ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή