Οι πάροχοι θα πληρώνουν τους ιδιώτες ελεγκτές στον ΕΟΠΥΥ

Με κοινές αποφάσεις των υπουργών Οικονομικών και Υγείας, θα μπορεί η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ να αναθέτει σε ιδιωτικές ελεγκτικές εταιρείες την εκκαθάριση των ληξιπρόθεσμων χρεών του.

Αυτό προβλέπει - μεταξύ άλλων - σχετική τροπολογία του υπουργείου Υγείας, η οποία κατατέθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για τη φορολόγηση των ακινήτων.

Στην τροπολογία αναφέρεται ότι οι ιδιωτικοί φορείς θα αναλαμβάνουν τον πλήρη έλεγχο των αναλυτικών παραστατικών δαπανών που έχουν υποβάλει οι δικαιούχοι.

Ο ΕΟΠΥΥ θα αποδέχεται τα αποτελέσματα των ελέγχων και θα προχωρεί σε εκκαθάριση και πληρωμή των οφειλόμενων έως και το τέλος του 2012.

Πάροχοι

Δικαιούχοι είναι τα φαρμακεία, οι λοιποί συμβεβλημένοι ιδιώτες πάροχοι υπηρεσιών Υγείας (γιατροί, κλινικές, διαγνωστικά κέντρα, εργαστήρια), οι φαρμακευτικές επιχειρήσεις και οι προμηθευτές υγειονομικού υλικού.

Το σύνολο των δαπανών για την υλοποίηση των ελέγχων, θα βαρύνει τους δικαιούχους των οφειλόμενων ποσών.

ΠΗΓΗ: Iatronet


1 σχόλιο:

  1. Μπράβο! Καραγκιοζιλίκια! Λενε 10ευρω ανα επίσκεψη επι 200 επισκέψεις. Μετά κρατάν 20% για την εφορία και "τραμπούκο" 13% για κάποιον ακαθόριστο και σκοτεινό λόγο. Και μετά για να πάρεις αυτό το 13% που ΑΔΙΚΑ παρακρατείται ΧΩΡΙΣ επαρκή αιτιολόγηση, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ!!! ΕΛΕΟΣ!!!! ΝΙΣΑΦΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή