Ήπιε λίγο παραπάνω γιατρός εν ώρα εφημερίας

Απίστευτο και όμως ελληνικό. Οι ημέρες του Πάσχα έδωσαν την ευκαιρία σε αρκετούς από εμάς να χαλαρώσουμε   και να πιούμε και λίγο παραπάνω. Οι Αθηναίοι προτίμησαν την επαρχία ενώ κάποιοι που δεν είχαν την ευκαιρία να φύγουν από το, τόπο διαμονής τους και ακόμα χειρότερα από το τόπο της εργασίας τους , προτίμησαν να το κάψουν στη δουλειά τους. Τι γίνεται όμως όταν κάνεις Πάσχα  σε νοσοκομείο και ακόμα καλύτερα όταν είσαι γιατρός και το νοσοκομείο εκείνη την ημέρα εφημερεύει; Επειδή η απάντηση  μπορεί δύσκολα να δοθεί , δείτε τι έκανε γιατρός στη Βέροια.

Νεαρός γιατρός  έκανε την Ανάσταση του Κυρίου στο νοσοκομείο με άφθονο κρασί.. Το ένα ποτηράκι έφερε το άλλο, με αποτέλεσμα να γίνει τύφλα στο μεθύσι.. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός γιατρός, αφού ενημερώθηκε ότι θα έκανε Ανάσταση στο νοσοκομείο, αποφάσισε να περάσει καλά με τον δικό του τρόπο και να γιορτάσει στο γραφείο των γιατρών. 

Η εφημερία τελείωσε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ο μεθυσμένος όμως  γιατρός έγινε αντιληπτός κατά την έξοδό του από το νοσηλευτικό ίδρυμα, όταν προσπάθησε να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητό του. Ενώ είχε αρκετό χώρο για να βγάλει το αυτοκίνητο από τη θέση που το είχε αφήσει, όσο και αν προσπάθησε δεν τα κατάφερε. Έτσι θολωμένος όπως ήταν, έπεσε με δύναμη πάνω στα άλλα αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα στο πάρκινγκ του νοσοκομείου. Από τη σύγκρουση τόσο το αυτοκίνητό του όσο και τα άλλα οχήματα υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ από τον δυνατό θόρυβο κατέβηκαν στο πάρκινγκ συνοδοί ασθενών για να δουν τι ακριβώς είχε συμβεί. Όταν αντίκρισαν τα αυτοκίνητά τους χτυπημένα, ζήτησαν τον λόγο από τον γιατρό, αλλά εκείνος δεν έδειχνε να καταλαβαίνει και πολλά.

Έτσι, κάλεσαν αμέσως την αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο. Μόλις οι αστυνομικοί είδαν τον γιατρό κατάλαβαν ότι τα είχε τσούξει κι έτσι τον υπέβαλαν σε αλκοτέστ, το οποίο χτύπησε κόκκινο. Τον μετέφεραν μάλιστα στο νοσοκομείο, όπου συνάδελφοί του επιχείρησαν να του βάλουν ορό, αλλά ο γιατρός αρνιόταν, με έντονο μάλιστα τρόπο, ενώ δεν δίστασε να τους απειλήσει κιόλας με μηνύσεις.

Σχόλιο: 

Μετά το συγκεκριμένο συμβάν που έλαβε θέση σε πρωτοσέλιδο κουτσομπολίστικων εφημερίδων και στην μεσημεριανή ζώνη της TV χτες 7/4/2010 ο κόσμος πιστεύει τα εξής:

1.    Ο γιατρός εκτός της παράνομης αμοιβής (φακελάκι) πίνει και τα ποτά του στην εφημερία.
2.   
   Εκτός τις ερωτικές περιπέτειες κατά τη διάρκεια της εφημερίας με νοσηλεύτριες, επισκέπτριες υγείας κτλ πίνει και τα ποτά του.

3.    Εκτός της μεγάλης φοροδιαφυγής και το μειωμένο ωράριο εργασίας πίνει και στην εφημερία.

Δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια οι κυβερνώντες καλλιεργούσαν τεχνηέντως το προφίλ του ιατρού με αυτά τα δεδομένα. Αυτή είναι η γνώμη της Ελληνικής κοινωνίας για τις εφημερίες μας…

Προσπαθούν να μας πείσουν πως περνάμε καλύτερα στην εφημερία απ΄ότι στην εξωνοσοκομειακή μας ζωή και θα μας κάνουν να δουλεύουμε δωρεάν ή ως επί πληρωμή…

Μετά το συγκεκριμένο δημοσίευμα περιμένω εγκύκλιο από τον Γενικό Γραμματέα που να υποχρεώνει όλους τους ιατρούς σε αλκοοτέστ πριν και μετά την εφημερία… Ποιος ξέρει και τσίγκινα σλιπάκια στο μέλλον…

Μην το γελάτε συνάδελφοι με τέτοιο επιφανειακό και χυδαίο τρόπο προσπαθούν να επιλύουν προβλήματα… Τελευταίο παράδειγμα η στάση του υπουργείου με τους φαρμακευτικούς αντιπροσώπους… 

Κάτι ανάλογο δεν αποφάσισαν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου