7ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Παχυσαρκίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, έχουμε την τιμή να σας καλέσουμε στο 7ο Πανελλήνιο Ιατρικό Συνέδριο Παχυσαρκίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 3-5 Απριλίου 2008, στο ξενοδοχείο Athens Imperial.

Η παχυσαρκία τα τελευταία χρόνια αποτελεί παγκόσμια ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα υγείας. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, που χαρακτηρίζεται από την πρόσληψη άφθονης και ενεργειακά πλούσιας τροφής, καθώς και από μεγάλη μείωση της σωματικής δραστηριότητας, δημιουργεί τις συνθήκες περαιτέρω αύξησης των ήδη υψηλών και ανησυχητικών ποσοστών υπέρβαρων και παχύσαρκων ατόμων.

Η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας έχει για μία ακόμη φορά ετοιμάσει ένα υψηλών προδιαγραφών επιστημονικό πρόγραμμα. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι ομιλητές θα συζητήσουν και θα αναλύσουν θέματα που αφορούν στην παθοφυσιολογία της παχυσαρκίας και στο ανοσολογικό σύστημα, στη σχέση των ψυχιατρικών νοσημάτων με την παχυσαρκία, αλλά και γενικά και ειδικά θέματα διατροφής και ρύθμισης βάρους.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του 6ου Πανελληνίου Ιατρικού Συνεδρίου Παχυσαρκίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη το φθινόπωρο του 2006, η Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας επιστρέφει στην πρωτεύουσα και διοργανώνει το έβδομο πανελλήνιο συνέδριό της. Η εμπειρία των επιτυχημένων επιστημονικών εκδηλώσεων που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας δημιουργεί αυξημένο αίσθημα ευθύνης σε όλους εμάς, αλλά και τη σιγουριά της επιτυχίας. Ελπίζουμε ότι θα βρείτε κι εσείς ενδιαφέρον το επιστημονικό πρόγραμμα του 7ου Πανελληνίου Ιατρικού Συνεδρίου Παχυσαρκίας.
Σας περιμένουμε όλους!

Ιωάννης Ιωαννίδης Δημήτριος Κιόρτσης Ανδρέας Μαργιωρής

Πρόεδρος Πρόεδρος Πρόεδρος
Οργανωτικής Επιτροπής Επιστημονικής Επιτροπής Επιστημονικής Επιτροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου