Ανακοίνωση ΕΟΠΥΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Ανακοίνωση

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Σε συνέχεια της από 31-03-2016 Ανακοίνωσης, σας ενημερώνουμε για την διαδικασία Εκτύπωσης της ετικέτας που θα εκδίδεται από το Σύστημα Υποβολής edapy και θα επικολλάται στον φάκελο ή το κυτίο με τα παραστατικά που θα αποστέλλονται στον ΕΟΠΥΥ και αφορούν το μήνα ΜΑΡΤΙΟ 2016 και μετά:

1. Με την ολοκλήρωση της ΥΠΟΒΟΛΗΣ των Λογαριασμών στο μηχανογραφικό Σύστημα edapy, στον Πίνακα Στοιχείων Υποβολών Εγκατάστασης (Κατάσταση: «ΥΠΟΒΟΛΗ» ) εμφανίζεται η επιλογή «Πληροφορίες Αποστολής Κυτίου».
2. Πατώντας την επιλογή «Πληροφορίες Αποστολής Κυτίου», εμφανίζεται πεδίο
«Ημερομηνία Αποστολής» και πεδίο «Αριθμός Κυτίων», όπου συμπληρώνονται αντίστοιχα η ημερομηνία αποστολής και ο αριθμός των φακέλων ή κυτίων που αφορούν σε κάθε υποβολή και επιλέγεται «Αποθήκευση». Η ενέργεια αυτή μπορεί να
επαναληφθεί όσες φορές επιθυμεί ο χρήστης ώστε να είναι δυνατή ανά πάσα στιγμή η διόρθωση των πεδίων «Ημερομηνία Αποστολής» και πεδίο «Αριθμός Κυτίων».
3. Μετά την συμπλήρωση των παραπάνω πεδίων εμφανίζεται στο μενού η επιλογή «Εκτύπωση Αυτοκόλλητου Κυτίου» και εκδίδεται η ετικέτα σε τόσα αντίτυπα όσα αφορά ο «Αριθμός Κυτίων». Η εκτύπωση μπορεί να πραγματοποιηθεί όσες φορές επιθυμεί ο χρήστης.
4. Η ετικέτα θα επικολλάται στο φάκελο ή το κυτίο και θα αποστέλλεται στο Κέντρο Εκκαθάρισης. Η ετικέτα έχει την παρακάτω μορφή:
Η παραλαβή των κυτίων και των φακέλων, καθώς και η έκδοση αποδεικτικού παραλαβής, στο Κτίριο του ΕΟΠΥΥ, Λ. Ειρήνης 54, Πεύκη ΤΚ 15121, θα αρχίσει από την Τετάρτη 20-04-2016 έως και την Μ. Πέμπτη 28-04-2016, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, από 09:00 – 15:00 και προκειμένου για την Μ. Πέμπτη 28-04-2016 από
09:00 – 13:00.
Για την εξυπηρέτηση των συμβεβλημένων Προμηθευτών του ΕΟΠΥΥ, λόγω της αλλαγής της διαδικασίας αποστολής του φυσικού αρχείου, για τις υποβολές μηνός
ΜΑΡΤΙΟΥ 2016, δίδεται παράταση μέχρι την Μ. Πέμπτη 28-04-2016.
Υπενθυμίζουμε ότι για πληροφορίες σχετικά με τα ανωτέρω, παρακαλούμε επικοινωνήστε στα:
Για θέματα τεχνικής φύσεως και χρήσεως της εφαρμογής:

Διεύθυνση Πληροφορικής στο email:
Για θέματα επιχειρησιακής φύσεως και διαδικασιών


Διεύθυνση Ελέγχου και Εκκαθάρισης στο email:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου