Πληρώνονται άμεσα οι συμβεβλημένοι ιατροί του ΕΟΠΥΥ

Μαρούσι, 21/01/2016

Δελτίο Τύπου

Μετά από απόφαση της Διοίκησης του ΕΟΠΥΥ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, τις προσεχείς ημέρες οι συμβεβλημένοι με τον Οργανισμό ιατροί θα πληρωθούν για τις επισκέψεις της περιόδου Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2015.

Ταυτόχρονα, προχωρούν οι διαδικασίες οριστικοποίησης για την έκδοση ενταλμάτων Οκτωβρίου και Νοεμβρίου 2015, ώστε να γίνουν άμεσα και οι αντίστοιχες πληρωμές.

Με τις συγκεκριμένες ενέργειες καλύπτεται το μεγαλύτερο μέρος των υποχρεώσεων του Οργανισμού προς τους συμβεβλημένους ιατρούς για επισκέψεις που έγιναν μέσα στο 2015. Η νέα διοίκηση διαμορφώνει αντίστοιχο πλαίσιο προγραμματισμού και πληρωμών για το σύνολο των παρόχων του Οργανισμού.

Ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ κ. Σωτήρης Μπερσίμης δήλωσε σχετικά:
«Αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα μου, τόνισα ότι η τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων προς τους παρόχους μας αποτελεί βασική προτεραιότητα για εμάς. Ευχαριστώ προσωπικά τους συμβεβλημένους ιατρούς του ΕΟΠΥΥ αλλά και όλους τους παρόχους μας, για το έργο που επιτελούν και τη θετική τους στάση»-

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΟΝΤΟΥ.ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ...ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή