Οδοντίατρος χτυπούσε παλαμάκια στο ζεϊμπέκικο της Γεροβασίλη -Διορίστηκε αντιπρόεδρος νοσοκομείου

Η νυχτερινή έξοδος της Ολγας Γεροβασίλη και το ζεϊμπέκικο που χόρεψε στην πίστα όπου τραγουδούσε ο Γιώργος Μαργαρίτης έγιναν θέμα συζήτησης, ωστόσο υπάρχει και... συνέχεια. 
Ένας εκ των κυρίων που χτυπούσαν παλαμάκια διορίστηκε λίγες ημέρες πριν αντιπρόεδρος στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, στην εκλογική περιφέρεια δηλαδή της κυβερνητικής εκπροσώπου.
Οπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Ανεξαρτησία», ένας από τους άνδρες που φαίνεται στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν να χτυπάει παλαμάκια στην Όλγα Γεροβασίλη και να χορεύει μαζί της ζεϊμπέκικο διορίστηκε ως αντιπρόεδρος στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου Άρτας.
Συγκεκριμένα στο ΦΕΚ τεύχος Υ.Ο.Δ.Δ. 908 – 11.12.2015, ο Βασίλειος Μπαλάσκας, οδοντίατρος, ορίζεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας ως τακτικό μέλος και αντιπρόεδρος, σε αντικατάσταση του Λάμπρου Αθανασίου.
Το δημοσίευμα συνεχίζει αναφέροντας πως ο κ. Μπαλάσκας θεωρείται από τους στενούς συνεργάτες της κας Γεροβασίλη, αλλά δεν είναι μόνο αυτός. Μια θέση μέλους στο Δ.Σ. στο Νοσοκομείο πήρε και ο διευθυντής του πολιτικού της γραφείου, ο κ. Κώστας Ροβίνας, όπως αναγράφεται στο ίδιο ΦΕΚ. Οι δύο άνδρες ήταν στο ψηφοδέλτιο Άρτας της κας Γεροβασίλη όταν ήταν υποψήφια περιφερειάρχης Ηπείρου.
Ο Βασίλειος Μπαλάσκας είναι ο κύριος δεξιά στη φωτογραφία
Ενώ εμφανίζεται και στα πρώτα 20 δευτερόλεπτα του βίντεο, χτυπώντας παλαμάκια

Πηγή: iefimerida.gr

1 σχόλιο:

  1. ΑΜΙΣΘΗ ΤΡΙΜΗΝΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΛΕΕΙ Η ΙΔΙΑ[ΘΕΜΑ]..ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ..ΑΝΑΜΟΝΗ....ΤΥΠΟΣ,ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΑΤΙΣΜΟΣ,ΡΟΥΣΦΕΤΙ?..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΡΓΑ....ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ......ΚΑΛΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ....ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ? ΑΝΑΜΟΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή