Συνελήφθη ειδικευόμενος γιατρός για «φακελάκι»

Συνελήφθη ένας 36χρονος ειδικευόμενος χειρουργός του Γενικού Νοσοκομείου της Αθήνας για παράβαση καθήκοντος, καθώς απαίτησε το ποσό των 300 ευρώ από 87χρονη ασθενή για τις υπηρεσίες του στο πλαίσιο κατ’ οίκον επισκέψεων που πραγματοποίησε.

Η κόρης της 87χρονης κατήγγειλε τον γιατρό στην αστυνομία, ισχυριζόμενη ότι κατά την δεύτερη επίσκεψή του στο σπίτι τους, ζήτησε να εισπράξει 300 ευρώ στην έκτη επίσκεψη.

Έτσι, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων επιτηρούσαν τον χώρο κατά την διάρκεια της έκτης επίσκεψής του γιατρού και σε σωματική έρευνα που πραγματοποίησαν στον 36χρονο βρήκαν το χρηματικό ποσό.

Ποινική δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος του ειδικευόμενου γιατρού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε στον Τακτικό Ανακριτή.

8 σχόλια:

  1. Παράνοια. Από όποια μεριά και να πιάσεις την ιστορία, το συμπέρασμα είναι ένα: Μας έχει σαλέψει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ζητησε χρηματα που παρειχε υπηρεσια κατ οικον; τι πραγματα ειναι αυτα; ας αλλαζε καμμια βρυση να μην ελεγε κανεις τιποτα... ελεος!!!!!

      Διαγραφή
  2. ΑΝ ΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ?
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ...ΝΑΙ......ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ
    ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΗΣΥΛΗΨΗ ΚΑΠΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ , ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ, ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΜΗ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΚΕΙ .... ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ , ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ, ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΜΗ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΚΕΙ .... ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟΥ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ........ΠΙΘΑΝΗ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ........Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ..ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΥ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ[?]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σπουδαιο νεο ανακαλυψαν την αφρικη αυτα συμβαινουν απο παντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟΣ ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΣ,36 ΧΡΟΝΩΝ,ΜΕ 5 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΠΙΘΑΝΑ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ...ΤΙ? ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΕΝΑ ΣΑΛΑΜΙ ! ΙΣΟΒΙΑ ? ΑΓΧΟΝΗ ? ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ ΓΑΛΕΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ,ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ... ΦΤΑΝΕΙ , ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....ΑΘΩΟΣ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΖΑΛΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή