Με απολύσεις... 100 - 200 (απλήρωτων) εργαζομένων απειλεί η EUROMEDICA!

Από Βασίλη Βενιζέλο (Ygeia360.gr)
Με απολύσεις... 100 - 200 εργαζομένων, οι οποίο, μάλιστα, παραμένουν απλήρωτοι από 4 έως 6 μήνες για χρονικό διάστημα το οποίο καλύπτει ακόμη και... 4,5 χρόνια, απειλεί το προσωπικό του ο ιδιωτικός όμιλος παροχής υπηρεσιών Υγείας "EUROMEDICA"!

Σύμφωνα με καταγγελίες τις οποίες έχει στη διάθεσή του το ygeia360.gr, η εργοδοσία της EUROMEDICA απέλυσε πρόσφατα 5 εργαζόμενους στην Αττική και επικαλείται την καθυστέρηση του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) στην καταβολή των χρεωστουμένων προς την εταιρεία για να αφήνει απλήρωτους τους εργαζόμενους σε Κέντρα και εργαστήρια σε όλη την Ελλάδα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των απολύσεων υπάρχουν και εκδικητικές κατά εργαζομένων οι οποίοι τόλμησαν να καταγγείλλουν στην Επιθεώρηση Εργασίας ή στους προΪσταμένους της εταιρείας το άθλιο εργασιακό καθεστώς το οποίο βιώνει το σύνολο του προσωπικού σε όλη τη χώρα...


"Βιογραφικά διαθέτουμε εκατοντάδες στα συρτάρια μας! Κανονίστε...", είναι η χαρακτηριστική απειλή της εργοδοσίας κατά του "γονατισμένου" πλέον προσωπικού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου