Ιδρύθηκε η Επαγγελματική Ένωση Παθολόγων Ελλάδος

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνω ότι εγκρίθηκε ήδη το Καταστατικό της Επαγγελματικής Ένωσης Παθολόγων Ελλάδος(ΕΕΠΕ) από το Πρωτοδικείο Λαρίσης. 

Καλούνται όλοι οι Συνάδελφοι Παθολόγοι να ενημερωθούν για την εγγραφή τους στην ΕΕΠΕ (et.pathologias@hotmail.com) και να επισκεφθούν της ιστοσελίδα μας (eepe2014@blogspot.gr) καθώς και να ενημερώσουν με την σειρά τους, Συναδέλφους που ενδεχομένως δεν έχουν πληροφορηθεί την ίδρυση της ΕΕΠΕ, που έρχεται να αντιμετωπίσει μία εδώ και καιρό επιχειρούμενη, με ευθύνη και της Πολιτείας, απαξίωση της ειδικότητας της Παθολογίας τόσο στον Δημόσιο όσο και στον Ιδιωτικό Τομέα, παρά το γεγονός ότι η ειδικότητα αυτή αποτελεί την βάση της Ιατρικής Επιστήμης και του Συστήματος Υγείας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ σήμερα στην Επαγγελματική Ένωση Παθολόγων Ελλάδος (E.E.Π.E.) καταβάλλοντας το συμβολικό ποσό των 15 ευρώ στη Τράπεζα Πειραιώς, Αρ. Λογ: 5608-073032-489, IBAN: GR47 0172 6080 0056 0807 3032 489, Δικαιούχος: Επαγγελματική Ένωση Παθολόγων Ελλάδος, ψηφίστε για την ανάδειξη της Πρώτης Διοικούσας Επιτροπής της Ε.Ε.Π.Ε. στις αρχαιρεσίες που θα πραγματοποιηθούν στο Ιδρυτικό Συνέδριο στην Θεσσαλονίκη 28 Φεβρουαρίου - 1 Μαρτίου 2015 (ξενοδοχείο Makedonia Palace)και πάρτε στα χέρια σας τις εξελίξεις που αφορούν την τύχη μας ως Παθολόγων!

Ο Πρόεδρος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της Ε.Ε.Π.Ε 


Απόστολος Ι. Χατζητόλιος

Καθηγητής Παθολογίας Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου