Στον ΕΟΠΥΥ ο Βορίδης

Πλήρη ενημέρωση και από "πρώτο χέρι" για διάφορα θέματα γύρω από τη λειτουργία του ΕΟΠΥΥ θα έχει σε μερικές ωρες ο Μ. Βορίδης.

Ευρεία σύσκεψη με το προεδρείο του Οργανισμού, αλλά και υπηρεσιακούς παράγοντες προκειμένου να αποκτήσει πλήρη εικόνα για μια σειρά θεμάτων.

Μετά το αλαλούμ με τις διαγνωστικές εξετάσεις, ο Υπουργός Υγείας φαίνεται πως έκρινε πως δεν αρκεί η ενημέρωση μόνο από τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ.

Έτσι, αποφασίστηκε αυτή η ενημέρωση να γίνει σήμερα και το ραντεβού ορίστηκε για τις 16.00, αν και η ώρα άλλαξε αρκετες φορές, λόγω του βεβαρημένου προγράμματος του Υπουργού αλλά και του επικεφαλής του ΕΟΠΥΥ.

2 σχόλια:

  1. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ...ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ ΕΤΟΥΣ,ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΑΝΑΓΚΩΝ..ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΤΛΠ....Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ...ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ... ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ?ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ? ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ......ΑΝ ΟΧΙ ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ...ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ?ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ..ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΞΕΥΤΙΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακονιστε τα μολυβια σας γεμιστε τους στυλους σας....Ξανα απο την αρχη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή