ΕΟΠΥΥ: μέχρι τέλος του χρόνου παρατείνονται οι συμβάσεις των 5.500 συμβεβλημένων γιατρών

Μέχρι τέλος του χρόνου παρατείνονται οι συμβάσεις των 5.500 συμβεβλημένων γιατρών του ΕΟΠΥΥ με τον Οργανισμό.
Αυτό δήλωσε ο υπουργός Υγείας κ. Μάκης Βορίδης μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5, μία ημέρα μετά την επίσκεψή του στον ΕΟΠΥΥ την Πέμπτη.
«Θα δώσουμε μια μικρή παράταση μέχρι το τέλος του χρόνου για να οργανώσουμε το πράγμα καλύτερα και να δούμε τι θα γίνει, τόνισε ο υπουργός, προσθέτοντας ακόμη: «Θα έχουμε προχωρήσει στο άνοιγμα των συμβάσεων αυτών σε όλους τους γιατρούς, με βάση τον αριθμό των επισκέψεων που έχει ανάγκη ο ΕΟΠΥΥ ανά περιοχή και επομένως θα καλέσουμε τους γιατρούς να εκδηλώσουν ενδιαφέρον όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τον αριθμό των επισκέψεων που καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ».
Αναφερόμενος στις ελλείψεις φαρμάκων από τα φαρμακεία των νοσοκομείων, ανακοίνωσε ότι το υπουργείο μελετά ήδη πρόγραμμα προσωπικής παράδοσης των φαρμάκων,
ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι ασθενείς αναζητώντας τα φάρμακά τους. «Θα είμαστε σε συνεννόηση με ασθενείς που το έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα στις περιπτώσεις που τα νοσοκομεία δεν έχουν φάρμακα και παραπέμπουν είτε σε άλλο νοσοκομείο είτε στα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βορίδης.

2 σχόλια:

  1. Έλεος πια! Ένα χρόνο οργανώνεστε! Από 3μηνη σε 3μηνη παράταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΕΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ.... ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.. ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ Η ΤΗΝ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ[ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ?[ΕΚΛΟΓΕΣ] ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή