Συμβολική κατάληψη έγινε στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών Δωδεκανήσου από εκπαιδευτές οδηγών

Λόγω της μη ιατρικής εξέτασης των υποψηφίων οδηγών 

από τους ιδιώτες Ιατρούς


Συμβολική κατάληψη έγινε σήμερα το πρωί στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών στη Ρόδο από τα μέλη του σωματείου Εκπαιδετών Οδηγών Ρόδου, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου δεν εξετάζει τους υποψήφιους μαθητές τους.

Παρά την ισχυρή αστυνομική δύναμη, όλα κύλησαν ομαλά, ενώ επιτρεπόταν κανονικά σε όσους ήθελαν να εξυπηρετηθούν να εισέλθουν στο κτίριο.

Εξάλλου επιστολή εξέδωσαν χθες τα μέλη του συλλόγου εκπαιδευτών για το θέμα:

Αξιότιμοι κκ Βουλευτές της Δωδεκανήσου και κκ Χωρικέ Αντιπεριφερειάρχη κκ Φώτη Χατζηδιάκο
την Τρίτη 15 Ιουλίου 2014 από πρωίας όλοι οι Ρόδιοι Εκπαιδευτές Οδήγησης θα προβούμε σε κατάληψη της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών Ρόδου-Δωδεκανήσου.

Εν ονόματι του Ροδιακού λαού που σας εμπιστεύθηκε και σας ψήφισε πρέπει
να δώσετε άμεση λύση και να συνεννοηθείτε ΕΣΕΙΣ με τους ΙΔΙΩΤΕΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Ι.Σ. ΡΟΔΟΥ, ούτως ώστε να αρχίσουν από αυτή τη στιγμή να εξετάζουν όλους τους ενδιαφερόμενους οδηγούς (υποψήφιους – επαγγελματίες με ληγμένα διπλώματα – ηλικιωμένους και ό, τι άλλο).

Επί ενάμιση μήνα:
- Συζητήσαμε επί μακρόν με το ΔΣ του Ι. Σ. Ρόδου, προτείνοντας άμεσες, ριζοσπαστικές - ρεαλιστικές λύσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να υιοθετηθούν από τους ιδιώτες Παθολόγους-Καρδιολόγους-Οφθαλμίατρους Ροδίους Ιατρούς μέχρι την τελική νομοθετική ρύθμιση - διευθέτηση του προβλήματος.

- Στείλαμε 6 επιστολές προς όλους τους ιθύνοντες (ακόμη και στον Πρωθυπουργό κκ Σαμαρά).

- Δύο φορές παρατάξαμε τα εκπαιδευτικά μας αυτοκίνητα μπροστά από το ιστορικό Νομαρχιακό Μέγαρο και απεργήσαμε.

- Απευθυνθήκαμε και ενημερώσαμε δια του σύσσωμου τύπου όλη τη Ροδιακή κοινωνία.

- Απευθυνθήκαμε σε όλον τον Αθηναϊκό τύπο.

- Διαμαρτυρηθήκαμε στο ΥΜΕ (προσωπικά στον κκ Υπουργό), στο Υπ. Υγείας, στο Υπ. Εσωτερικών και στο Υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

- Διατρανώσαμε το δίκαιό μας στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο (ΠΙΣ) και στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών (ΙΣΑ).

Βάσει δε του ισχύοντος νόμου αποτανθήκαμε και στο Γ.Ν. Ρόδου και προσωπικά στον Διοικητή του κκ Βασίλη Παπανικόλα, ο οποίος αντιδρώντας άμεσα… θα κάνει το παν, παρ’ όλη την υποστελέχωση και τη δυσλειτουργία του ΓΝΡ, να εξυπηρετήσει το ευρύ κοινό και εν προκειμένω τους οδηγούς (υποψήφιους – επαγγελματίες κλπ).

Με υψηλή τιμή
Κούσης Παντελής
Πρόεδρος Σ.Ε. Δωδεκανήσου

Πηγή /www.rodiaki.gr/

6 σχόλια:

  1. Ποδήλατο κάνει καλό στην υγεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενα μικρό δειγμα του τι θα μπορουσαν να κερδιζαν οι ιατροί αν δεν κατακερματίζονταν απο πολιτικά συμφέροντα και κομματο συνδικαλιστες. Και εξηγούμαι . Θα κερδιζαν αξιοκρατία και σεβασμό. Βαστάτε συνάδελφοι και ανοιξτε μας τα ματια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου.
    Οι δικαστικές διεκδικήσεις καθυστερούν και κοστίζουν.

    Οι Συλλογικές διεκδικήσεις ξεσκεπάζουν τους παραλογισμούς τους

    Πόσο αμοίβονται οι εκπαιδευτές οδηγών;

    Πόσο οι ιατροί ;

    Μακάρι και οι άλλοι Ιατρικοί Συλλογοι να συνεχίσουν σε αυτή την κατεύθυνση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητηρια στους Ροδιτες συναδελφους !!!Εμεις , οι στεριανοι,..κοτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ...ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΤΡΟΠΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥΣ....ΟΣΟ ΟΜΩΣ Η ΠΕΙΝΑ ΘΑ ΑΓΡΙΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ...ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ,ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΝΤΡΑ..ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ, Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΟΥΣ..ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ[ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ]]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εύγε παίδες ! Μην το βάλετε κάτω...
    Θα πετύχετε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή