Σκληρή αντιπαράθεση Μαρουδιά - Βαρνάβα για τα απογευματινά χειρουργεία

Εκτός ελέγχου είναι πλέον η αντιπαράθεση του προέδρου της Ομοσπονδίας νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ) κ. Δημήτρη Βαρνάβα με τον πρόεδρο της εταιρείας διευθυντών ΕΣΥ κ. Νίκο Μαρουδιά.
Με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο, ο κ. Μαρουδιάς (φωτό αριστερά) κάνει λόγο για “βαρναβισμό” και για άτομα που είναι “βουτηγμένοι μέχρι τον λαιμό στο παράνομο χρήμα”!
Οι χαρακτηρισμοί έγιναν με αφορμή τις ενστάσεις της ΟΕΝΓΕ και των νοσοκομειακών γιατρών Αττικής (ΕΙΝΑΠ) στην προωθούμενη λειτουργία απογευματινών ιατρείων επί πληρωμή στα δημόσια νοσοκομεία.
Σκληρή ήταν η απάντηση του κ. Βαρνάβα (φωτό δεξιά), ο οποίος ζητεί την άμεση ανάκληση των όσων ανέφερε ο κ. Μαρουδιάς:
“Ως γνωστόν, ο εν λόγω κύριος δεν εκπροσωπεί κανέναν πέραν του εαυτού του και των έξι που αναφέρει στην αρχή του μηνύματος.
Για λογαριασμό αυτής της παρέας μιλά για απογευματινά χειρουργεία στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, αν και γνωρίζει πως ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), η ΟΕΝΓΕ και η ΕΙΝΑΠ έχουν σαφέστατα αρνητική τοποθέτηση.

Για λογαριασμό αυτής της παρέας ζητά να κουβαλούν ιδιώτες στα χειρουργεία των νοσοκομείων, πράγμα που ήδη πράττουν ορισμένοι, με αποτέλεσμα να έχει επιληφθεί η δικαιοσύνη.
Τέλος, για δικούς του ιδιοτελείς σκοπούς ζητά ο κ. Μαρουδιάς να καταργηθούν οι ΩΡΛ κλινικές στα άλλα νοσοκομεία του ΕΣΥ και να ενσωματωθούν στη δική του”!

Δυσφήμιση

Οι πρόεδροι της ΟΕΝΓΕ και της ΕΙΝΑΠ καλούν δημοσίως τον κ. Μαρουδιά να ανακαλέσει ρητά και το αργότερο σε μία εβδομάδα όλους τους δυσφημιστικούς χαρακτηρισμούς στο πρόσωπό τους.
Απαιτούν να το πράξει στους αποδέκτες του αρχικού του μηνύματος και να το κοινοποιήσει στην ΕΙΝΑΠ, την ΟΕΝΓΕ και τον ΠΙΣ:
“Εάν αποφύγει να το πράξει ή μετέλθει τεχνάσματα και δικαιολογίες, τον διαβεβαιώνουμε πως χωρίς δεύτερη προειδοποίηση θα προβούμε στις νόμιμες ενέργειες”...
Δ.Κ.

Επιπλέον Πληροφορίες

1 σχόλιο:

  1. O Mαρουδιάς δεν πήρε σύνταξη?Αυτό μου λένε οι ασθενείς,γιατί τους πίεζε να πάνε για επεμβασούλες λόγω του φύγειν φύγειν.Τελικά ποιος τον ψηφίζει για το πειθαρχικό του ΙΣΑ?Η ηρωική μεγαλόνησος?Εγώ δεν θα απαντούσα στν επιστολή και θα έδινα φουλ δόση fucidin

    ΑπάντησηΔιαγραφή