Καρατόμηση Σαμπατακάκη του ΣΕΥΥΠ από τον Βορίδη

Με καρατομήσεις ξεκινά την θητεία του ο νέος υπουργός Υγείας κ. Μάκης Βορίδης, αφού μία εβδομάδα μετά από την ανάληψη των καθηκόντων του, καρατόμησε την Δευτέρα, τον επικεφαλής του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας - Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ) κ. Μιχάλη Σαμπατακάκη.
Να σημειωθεί ότι ο κ. Σαμπατακάκης βρισκόταν στο τιμόνι του του ΣΕΥΥΠ επί 10 χρόνια και η εκδίωξή του από το Σώμα έγινε με υπουργική απόφαση.
Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση, στην θέση του στη θέση του Γενικού Επιθεωρητή του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (Σ.Ε.Υ.Υ.Π.) του Υπουργείου Υγείας, διορίζεται ο μόνιμος υπάλληλος του Υπουργείου Υγείας κ. Ευαγγελάτος Σταύρος του Ανδρέα, του κλάδου ΠΕ Φαρμακοποιών Δημόσιας Υγείας Ε.Σ.Υ., με βαθμό Β ́. Η θητεία του νέου Επιθεωρητή είναι 4ετής.

1 σχόλιο:

  1. ξέπλυμα συνταγών και παραπεμτικών ιδιωτών σε κέντρα υγείας - προώθηση πρωτοβάθμιων περιστατικών στον ιδιωτικό τομέα - μη είσπραξη 5 ευρώ αφού δεν εξετάζονται και προωθούνται στον ιδιώτη - χορήγηση επιθεμάτων σε ασθενή χωρίς έλκη - συνδυασμός Ιατρικής με βοτανολογία και εναλλακτική ιατρική - χορήγηση συνταγών για φάρμακα πού ήδη προμηθεύτηκε το κοινό

    ΑπάντησηΔιαγραφή