ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΕΔΥ

Αθήνα, 16-05-2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε συνέχεια του από 15/5/2014 δελτίου τύπου και σε σχέση με τη διαδικασία  αποδοχής της «Δήλωσης ιατρού για την παροχή υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ» σας γνωρίζουμε ότι σε αυτή μπορεί να έχει πρόσβαση ο Ιατρός με την παρακάτω διαδικασία :

1. Εισαγωγή στο σύστημα της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης (www.e-svntaqoqrafisi.qr),

2. Επιλογή της λειτουργίας Διαχείρισης Λογαριασμού (https://reqister.e-svntaqoqrafisi.qr), όπου εισάγονται οι κωδικοί πρόσβασης

3. Μετά την επιτυχημένη εισαγωγή αυτών, εμφανίζεται η Δήλωση Ιατρού την οποία μπορεί να αποδεχθεί ο Ιατρός επιλέγοντας την αποδοχή αυτής.

Μετά την ολοκλήρωση της ανωτέρω διαδικασίας, οι γιατροί θα πρέπει να προσέλθουν στις κατά τόπους (ανάλογα την έδρα του ιατρείου τους) Περιφερειακές Διευθύνσεις (ΠΕ.ΔΙ) του ΕΟΠΥΥ προκειμένου να υποβάλλουν τρία (3) αντίτυπα της Σύμβασης.
Κάθε αντίτυπο θα πρέπει να έχει μονογραφεί από τον γιατρό σε κάθε σελίδα και να έχει υπογραφή και σφραγίδα στο τέλος του εντύπου σύμβασης στη θέση του αντισυμβαλλόμενου με το γνήσιο της υπογραφής του.

Η διαδικασία υποβολής των υπογεγραμμένων συμβάσεων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 26/5/14 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 30/5/14. Ο ΕΟΠΥΥ θα αποζημιώνει τους ιατρούς μετά την υποβολή της ηλεκτρονικής δήλωσης.

Να σημειωθεί ότι η διαδικασία αυτή αφορά 3.000 ιατρούς που επέλεξαν να μην ενταχθούν στο Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (Π.Ε.Δ.Υ), αυτούς που έληξαν οι συμβάσεις τους μέσα στο 2013, όσους εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 19 του Ν. 4238/14 και τους ιατρούς της Κεφαλονιάς.

Ο Πρόεδρος Ε.Ο.Π.Υ.Υ. 
Δημήτριος Κοντός


Επισήμανση: Οι 3.000 ιατροί που επέλεξαν να μην ενταχθούν στο Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (Π.Ε.Δ.Υ), καθώς και αυτοί των οποίων έληξαν οι συμβάσεις τους μέσα στο 2013 (συμβασιούχοι έργου, ορισμένου χρόνου, ιατροί άλλων ταμείων που εντάχθηκαν στον ΕΟΠΥΥ, ελεγκτές ιατροί) αλλά και όσοι εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 19 του Ν. 4238/14, μπορούν να ενταχθούν στο δίκτυο των συμβεβλημένων ιατρών του ΕΟΠΥΥ.

1 σχόλιο:

  1. Να δούμε ποιοι θα πάνε ειδικά στην Αττική,όπου και αυτοί που δεν ειχαν κάνει ασφαλιστικά μέτρα και έφυγαν,επέστρεψαν με ασφαλιστικά μέτρα.Οι ασφαλιστικά μέτρα με οκτάωρο αμοίβονται,οι ασφαλιστικά μέτρα χωρίς οκτάωρο δεν αμοίβονται.Του Κουτρούλη ο γάμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή