Απολογισμός σήμερα από τον Άδωνι για να προλάβει τον ανασχηματισμό. Τα ονόματα που «παίζουν»

Οι συμπτώσεις λειτουργούν περίεργα πολλές φορές. Έτσι και στην περίπτωση του υπουργού Υγείας Άδωνι γεωργιάδη, ο οποίος για σήμερα στις 12:30 το μεσημέρι θα κάνει τον απολογισμό του έργου των δημόσιων νοσοκομείων για το πρώτο τρίμηνο του 2014.
Η εκδήλωση αυτή, στην οποία θα παραβρεθούν όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου Υγείας, των ΥΠΕ και των νοσοκομείων, αν και ήταν προγραμματισμένη εδώ και καιρό, συνέπεσε με την έντονη φημολογία περι απομάκρυνσης του κ. Α. Γεωργιάδη από την οδό Αριστοτέλους, ενόψει του ανασχηματισμού.
Ο ίδιος μιλώντας την Πέμπτη σε ραδιοφωνική του συνέντευξη απάντησε σε σχετική ερώτηση: «Θα κάνω τη δουλειά μου μέχρι να με αλλάξει, έχω πολύ δουλειά ακόμα, μόνιμος υπουργός ωστόσο δεν υπάρχει. Ο πρωθυπουργός έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να φτιάχνει την κυβέρνηση του όπως νομίζει, δεν είμαστε κολλημένοι στην καρέκλα».
Τα ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει 
ως αντικαταστάτες του κ. Α. Γεωργιάδη, είναι πολλά, όπως συμβαίνει άλλωστε κάθε φορά που η φημολογία για ανασχηματισμό είναι τόσο έντονη.

Το πιο ισχυρό όνομα που ακούγεται είναι εκείνο του κ. Κ. Μητσοτάκη, ενώ οι ψίθυροι μιλούν ακόμα για Ηλία Μόσιαλο, Ανδρέα Λοβέρδο, Μάκη Βορίδη, Κωστή Χατζηδάκη, Μιχάλη, Χρυσοχοιδη, ακόμα και του Μάριου Σαλμά.
Ωστόσο, δεν έχει ακόμα αποσαφηνισθεί αν το υπουργείο Υγείας θα «παραμείνει» στη Νέα Δημοκρατία ή η καυτή πατάτα της υγείας, του φαρμάκου και του ΕΟΠΥΥ θα «περάσει» στο ΠΑΣΟΚ.
Σήμερα, πάντως ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης θα έχει συνάντηση με τον προέδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, αμέσως μετά την εκδήωλση στο υποργείο Υγείας για τον απολογισμό των δημόσιων νοσοκομείων, κάτι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού οι πιστώσεις του προυπολογισμού προς το ΕΣΥ ήδη εξαντλούνται και μέχρι το Σεπτέμρβιο, πολλά νοσοκομεία θα αντιμετωπίζουν πρόβλημα ρευστότητας.


4 σχόλια:

  1. Ειναι καποιος που δεν του αρεσε ο Αδωνις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΑΚΙΟΣ

    ΚΑΝΕΙΣ. Καλός ήταν ο καημένος. Τι θα γίνει με τα κανάλια; Δεν θα τον βλέπουμε; Κρίμα γιατί μέσα στην κρίση έβγαζε πολύ γέλιο ο καημένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τα ονοματα που ακουγονται να δεις ποσο θα γελας δεν πεθυμησες Λοβ?Συντομα κοντα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ....ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΙΑ ΒΑΡΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΙΣΟΤΗΤΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΟΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή