Πάνω από 155.000 πολίτες τον Απρίλιο επισκέφθηκαν το ΠΕΔΥ

Στα πολυ-ιατρεία του ΠΕΔΥ επέστρεψαν οι πολίτες όπου πλέον μπορούν να υποβληθούν και σε εργαστηριακό – ακτινολογικό έλεγχο. 

Ενδεικτικό είναι ότι τον περασμένο μήνα, τον Απρίλιο, περισσότεροι από 155.000 πολίτες επισκέφθηκαν τα πολυ-ιατρεία της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής.

Πιο αναλυτικά, όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία της 1ης ΥΠΕ, τον Απρίλιο πραγματοποιήθηκαν συνολικά 155.096 επισκέψεις στις μονάδες ευθύνης της. 

Το ίδιο διάστημα 37.069 πολίτες εξυπηρετήθηκαν από ελεγκτές ιατρούς. 

Εξετάσεις αίματος και άλλες εργαστηριακές εξετάσεις πραγματοποίησαν 4.251 πολίτες ενώ από τα ακτινολογικά τμήματα «πέρασαν» 5.264 και 2.908 επωφελήθηκαν από παροχές ενεσοθεραπείας. Αντίστοιχα, 3.612 «επισκέφθηκαν» τους «Σταθμούς Μάνας και Παιδιού».

ΠΗΓΗ: HealthView.gr

4 σχόλια:

  1. Σώπα!!!!!!!Η σφραγίδα του ελεγκτή μαθουσάλα και η ενεσοθεραπεία της νοσηλεύτριας που δουλεύει μια ώρα,μια ώρα απαντά τα τηλέφωνα,μια ώρα ασχολείται με τον υδραυλικό του κτιρίου και μια ώρα κουτσομπολεύει είναι παροχές.Ο στατιστικολόγος πόσα πληρώνεται για να αναγγείλει ότι το ΠΕΔΥ είναι αγόρι και ζήτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Τέτοια σχόλια διαβάζει ο μπουμπούκος και συνεχίζει να "βασιλεύει"...
      Είστε (και εξαιτίας σας είμαστε) άξιοι της μοίρας σας (μας)...

      Διαγραφή
  3. 11 Ε ΤΗΝ ΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ ΣΤΑ ΠΕΔΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ[ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ].ΟΥΤΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ-ΟΥΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ-ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ-ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΡΟΥΣΦΕΤΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ.....ΑΝΑΠΤΥΞΗ....ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ...ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΙΑΝΟΥ?ΜΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥΣ [ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ] ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή