Βρούτσης: Στους 161.644 όσοι παίρνουν προνοιακά επιδόματα

Τα αναλυτικά στοιχεία για τους δικαιούχους προνοιακών επιδομάτων, από το σύστημα “Ήλιος” δημοσιοποίησε την Παρασκευή ο υπουργός Εργασίας.
Ο κ. Γιάννης Βρούτσης ανακοίνωσε ότι ο συνολικός αριθμός των επιδοματούχων ανέρχεται σε 161.644 άτομα, ενώ ο συνολικός αριθμός των καταβαλλόμενων επιδομάτων είναι 170.293.
Η συνολική μηνιαία δαπάνη για επιδόματα το μήνα Απρίλιο ανέρχεται σε 54.296.330 ευρώ, ενώ η αντίστοιχη δαπάνη για το πρώτο τετράμηνο του 2014 είναι 219.140.967 ευρώ.
Σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας, με τη λειτουργία των πληροφοριακών συστημάτων “Αριάδνη” και “Ήλιος”, η χώρα διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα συστήματα της Ευρώπης για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο σύστημα της κοινωνικής ασφάλισης.

Μαϊμού

Ο κ. Βρούτσης σημειώνει ότι το ασφαλιστικό σύστημα είναι θωρακισμένο από την παραβατικότητα, η οποία κόστισε πάνω από 5 δισ. ευρώ μόνο τα τελευταία 15 χρόνια.

Επιπλέον Πληροφορίες

2 σχόλια:

  1. 1 δις το χρόνο τα προνοιακά!Είμαστε πλούσιοι ρε!Αν λάβουμε υπόψιν μας και τα παραπληγικά σε ανασφάλιστους,από ρομά που έκοβαν τα πόδια στα 6 παιδιά τους,ρουμάνους και βούλγαρους,τα μαιμού ελληνικά και τις συντάξεις επίσης συν τη διαφθορά στο δημόσιο σε υπαλλήλους που το χειρίζονταν και μερικούς ασθμαίνοντες ιατρούς που χαρτζηλικώνονταν από το 98 που είχε αρχίσει η επιχείρηση και λίγο πιο πριν...τι γίνεται ρε π....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι το επιδομα που δινει τωρα (οχι οτι σωζεσαι με 500 ευρω)ποιος θα το παρει νομιζεις?Γυφτοι, αλβανοι και πακινστανοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή