Ανοίγουν ξανά τα φαρμακεία

Αποκαθίσταται σταδιακά η λειτουργία των φαρμακείων σε όλη τη χώρα. 
Έπειτα από την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, οι φαρμακοποιοί ανασυντάσσονται και αναζητούν νέους τρόπους αντίδρασης στα δυσάρεστα για τον κλάδο μέτρα που ψηφίστηκαν στη βουλή.

Μεταξύ αυτών, είναι η προσφυγή στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης, ανακοινώνοντας παράλληλα την αποχώρησή του από τη ΝΔ.

Σε επιστολή του προς τον πρόεδρο του κόμματος και πρωθυπουργό, ο κ. Θεοδοσιάσης επισημαίνει τα εξής.

''Η πολιτική που υλοποιεί η κυβέρνηση έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αρχές μου, οδηγεί σε εξαφάνιση τη μεσαία τάξη και χθες ολοκλήρωσε, με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου την καταστροφή των φαρμακοποιών που έχω την τιμή να εκπροσωπώ και για τους οποίους θα συνεχίσω να μάχομαι.

Επειδή πιστεύω ότι οι πολιτικές μου επιλογές πρέπει να είναι συμβατές με τη συνείδησή μου, αποχωρώ από τη Νέα Δημοκρατία’’.

ΦΣΑ

Ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας, αυτός της Αττικής, έλαβε τη Δευτέρα απόφαση να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις των φαρμακοποιών και να καταργηθούν οι εφημερίες των φαρμακείων.

Σχόλια

  1. Αυτα για καποιους που λενε οτι οι φαρμακοποιοι πετυχαινουν παντα αυτο που θελουν γιατι ειναι ενωμενοι κλπ κλπ δεν εχουν καταλαβει οτι ο συνδικαλισμος εχει τελειωσει σε αυτη τη χωρα με τα μυαλα που κουβαλαει προς το παρων τουλαχιστον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου