Παραιτήθηκε η ΕΚΟ φαρμακοποιών της ΝΔ

Την παραίτησή του προς τη Γραμματεία Συνδικαλισμού της ΝΔ υπέβαλε το ΔΣ της Ειδικής Κομματικής Οργάνωσης Φαρμακοποιών (ΕΚΟ Φαρμακοποιών), με αφορμή το πολυνομοσχέδιο και τις αλλαγές που φέρνει για τα φαρμακεία.

«Παρά τις διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού, παρά τις δηλώσεις του Υπουργού Υγείας, καταλήξαμε θύματα ενός καλοστημένου σχεδίου από τον Κ. Χατζηδάκη και τα μεγάλα συμφέροντα», τονίζουν στην επιστολή τους τα μέλη της ΕΚΟ.

Η επιστολή που υπογράφουν ο γραμματέας ΕΚΟ Φαρμακοποιών Στέλιος Καλογερόπουλος και ο ειδικός γραμματέας Δημήτρης Λυκούρεσης χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα και κάνει λόγο για προώθηση συμφερόντων.

«Κύριοι, με την παρούσα επιστολή μας σας δηλώνουμε την παραίτηση όλων των μελών μας από το ΔΣ της ΕΚΟ Φαρμακοποιών ΝΔ εφόσον ψηφιστεί το νομοσχέδιο – τέρας που αφορά το οριστικό κλείσιμο και απαξίωση του επαγγέλματος μας.

Πιστεύαμε πως ο λόγος ύπαρξης της ειδικής κομματικής αυτής οργάνωσης είναι ο συνδετικός κρίκος με το κόμμα, αλλά συγχρόνως να διεκδικεί θέσεις όλων των μελών του και των φαρμακοποιών όλης της χώρας προς την ομαλή λειτουργία της δημόσιας υγείας αλλά και του κοινωνικού αγαθού που λέγεται φάρμακο.

Δυστυχώς οι τελευταίες μυστικές συμφωνίες και η προώθηση των συμφερόντων των καρτέλ στον χώρο του φαρμάκου, οδηγούν στην απαξίωση του ρόλου του φαρμακοποιού αλλά και της δημόσιας υγείας.

Παρά τις διαβεβαιώσεις του Πρωθυπουργού, παρά τις δηλώσεις του Υπουργού Υγείας, καταλήξαμε θύματα ενός καλοστημένου σχεδίου από τον Κ. Χατζηδάκη και τα μεγάλα συμφέροντα.
Καταστρέφετε 12.000 οικογένειες φαρμακοποιών και 20.000 εργαζομένων στον χώρο χωρίς δισταγμό!

Δεν εξυπηρετείτε ούτε τους ασθενείς ούτε τους καταναλωτές. Εξυπηρετείτε 2-3 μεγαλοεπιχειρηματίες και μετατρέπετε το φάρμακο και την υγεία σε εμπόρευμα ενός άθλιου κερδοσκοπικού κυκλώματος.

Θα σας αφήσουμε μόνους να συνεχίσετε αυτό το υπόγειο παιχνίδι της καρτελοποίησης και των μεγάλων συμφερόντων τονίζοντας πως θα είστε υπόλογοι στον ελληνικό λαό, εσείς και όσοι άλλοι ψηφίσουν αυτό το νομοσχέδιο έκτρωμα.

Μην ξεχνάτε ότι και εσείς από τον λαό προέρχεστε και εκεί ανήκετε και θα καταλήξετε! Λυπόμαστε που τόσα χρόνια σας στηρίξαμε. Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες», τονίζουν χαρακτηριστικά.

Σχόλια

  1. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΣ....ΧΑΙ ΑΔΩΝΙΣ...ΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ
    ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ....THE GAME IS OVER,ΡΙΞΕ ΑΔΩΝΙ ΚΑΝΑ ΕΥΡΩ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ..ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΟΡΙΟ ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου