ΕΟΠΥΥ: πως προχωράει το σύστημα των ραντεβού των συμβεβλημένων

Με στόχο να γνωρίζουν οι ασφαλισμένοι εάν έχουν κλείσει ή όχι οι 400 επισκέψεις των συμβεβλημένων γιατρών, ο ΕΟΠΥΥ εφαρμόζει το σύστημα καταχώρησης των προγραμματισμένων ραντεβού.

Μέχρι σήμερα έχουν καταχωρηθεί 10.132 προγραμματισμένες εξετάσεις από 539 Ιατρούς για τον Μάρτιο καθώς και 299.100 εκτελεσμένες εξετάσεις από 2397 ιατρούς. 
Για τον Απρίλιο έχουν προγραμματιστεί 3.132 επισκέψεις από 79 ιατρούς. 
Οι επισκέψεις αυτές, αφορούν σε ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις, φαρμακευτική περίθαλψη και παραπεμπτικά για διαγνωστικές εξετάσεις τους Ο ΕΟΠΥΥ, καλεί όλους τους συμβεβλημένους ιατρούς, για την πλήρη διαφάνεια της διαδικασίας, να καταχωρούν μέσω eΔΑΠΥ, όλες προγραμματισμένες επισκέψεις τους.

Η καταχώρηση των επισκέψεων, εκτελεσμένων και προγραμματισμένων, πραγματοποιείται καθημερινά, προκειμένου να ανακοινώνονται μέσω της ιστοσελίδας του ΕΟΠΥΥ, οι διαθέσιμες επισκέψεις στους ασφαλισμένους ανά ιατρό και μήνα. Οι ασφαλισμένοι για να εξυπηρετήσουν τους ιατρούς στην καταχώρηση των προγραμματισμένων επισκέψεων κατά την επικοινωνία τους με τους ιατρούς θα πρέπει να δίνουν τα απαραίτητα στοιχεία τους, δηλαδή ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, αριθμό Μητρώου Ασφάλισης και τηλέφωνο επικοινωνίας, προκειμένου να εξυπηρετούνται άμεσα.
Εντός των επόμενων ημερών θα υπάρχει η δυνατότητα και για τους ασφαλισμένους, μέσα από την ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ, www.eopyy.gov.gr, να βλέπουν την διαθεσιμότητα σε επισκέψεις όλων των συμβεβλημένων ιατρών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου