Τις καταγγελίες σας στον Υπουργό μέσω e-mail

Γράφει η   (Virus.com.gr)
Την προσωπική του ηλεκτρονική διεύθυνση έδωσε στη δημοσιότητα ο Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να αποστέλλουν οι πολίτες καταγγελίες για τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ. 500 οι γιατροί που έχουν φθάσει το πλαφόν στη συνταγογράφηση.


Όλο και περισσότεροι ασφαλισμένοι αναφέρουν το τελευταίο διάστημα πως δυσκολεύονται να βρουν συμβεβλημένο γιατρό που να μην έχει συμπληρώσει το όριο των επισκέψεων ή το πλαφόν στη συνταγογράφηση. 



«Όσον αφορά στον αριθμό επισκέψεων, θεωρώ παντελώς αδιανόητο με τις 400 επισκέψεις το μήνα να υπάρχει γιατρός που έχει καλύψει το πλαφόν. Άντε, ίσως τις τελευταίες δυο –τρεις- τέσσερις ημέρες του μήνα. Οι ασφαλισμένοι, εάν ο γιατρός τους πει αυτό το πράγμα, τους ζητήσει λεφτά, θα πρέπει να απευθυνθούν αμέσως στον ΕΟΠΥΥ και να καταγγείλουν τον γιατρό και αμέσως θα γίνει έλεγχος του ΣΕΥΥΠ, για να διαπιστώσουμε εάν πράγματι έχει καλύψει τον αριθμό επισκέψεών του», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης. 


Για το πλαφόν στα φάρμακα, τα στοιχεία της ΗΔΙΚΑ δείχνουν ότι από
τους 40.000 γιατρούς το πλαφόν το είχαν φτάσει περίπου 500. «Άρα, μιλάμε για ένα ελάχιστο ποσοστό, περίπου 2% ποσοστό», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.


Μάλιστα, ο Υπουργός Υγείας δεν δίστασε να δώσει το email του, για να στείλουν όσοι το επιθυμούν καταγγελία. Ήδη, όπως ανέφερε, λαμβάνει καθημερινά και κάθε καταγγελία ερευνάται σχεδόν αμέσως. 


Το email είναι g-adonis@otenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου