Αποδελτίωση της συνέντευξης του Υπουργού Υγείας σήμερα στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ !

1. Το πλαφόν θα παραμείνει ως έχει γιατί αλλιώς δεν υπάρχουν χρήματα και θα έπρεπε να κάνει clawback στις φαρμακοβιομηχανίες.

2. Αν και επιβραβεύει κάποιους υπερσυνταγογράφους δεν πειράζει γιατί επιβραβεύει κυρίως τους ΚΑΛΟΥΣ γιατρούς με πελατεία.

3. Αν εφαρμοστεί το ΜΟ ανα συνταγή ανα ειδικότητα ανα ασθενή ΔΕ θα υπάρχει ταβάνι γιατί απλά ο ασθενής θα πηγαίνει σε πολλούς γιατρούς και η δαπάνη θα ξεφύγει.

4. Οι νέοι γιατροί κερδίζουν τη 3ετία και πάλι είναι πολλά.

5. Αυτοί που έχουν ακριβά φάρμακα (πχ καρκινοπαθείς) να πάνε εκεί που τους τα εγραφαν και το 2013 γιατί αυτοί οι γιατροί ακριβως γιατι έγραφαν ακριβά έχουν και μεγάλο πλαφόν.

6. Αν οι γιατροί θέλουν νέους ασθενείς ας κάνουν οικονομία από τους παλιοτερους αλλάζοντας σε γενόσημα.

7.Αν οι γιατροί που έγραφαν ακριβά δεν συνεχίσουν και διώχουν τους ασθενείς τους του χρόνου το πλαφόν τους θα μειωθεί (δηλαδή καθε χρόνο το πλαφόν θα μειώνεται με βάση τον προηγούμενο).

8. Συγχαρητήρια σε Σουλιώτη και Θεοδωράκη

9. οι νέοι γιατροί σύντομα θα πάρουν ΕΟΠΥΥ.

10. Το πλαφόν ραντεβού θα ανακοινώνεται μέσω ιντερνετ ώστε να μη μπορεί ο γιατρός να ισχυρίζεται ότι το έκλεισε.

Επιμέλεια: Βασιλική Παπαδοπούλου

2 σχόλια:

  1. ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ, ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ. ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ. ΤΩΡΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, ΤΟ 2014 ΘΑ ΕΛΑΤΤΩΘΟΥΝ Ή ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι ότι ο κ.Γεωργιάδης είναι ο μόνος υπουργός υγείας που επιχειρεί να βάλει τέλος στα κυκλώματα που λυμαίνονταν την υγεία,μη υπολογίζοντας το πολιτικό κόστος και τις λυσσαλέες αντιδράσεις των συντεχνιών.Θέλει πραγματικά θράσος,αυτοί που υπερσυνταγογραφούσαν όλα αυτά τα χρόνια για να παίρνουν τα ταξιδάκια τους και τα δωράκια τους,να εμφανίζονται όψιμα ως υπερασπιστές των συμφερόντων του ασθενή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή