Έρχονται τα ΚΕΠ-Υγείας! Τι θα προσφέρουν

Μετά τα ΚΕΠ για τις γραφειοκρατικές διαδικασίες έρχονται τα ΚΕΠ Υγείας. 

Δεν πρόκειται για Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών αλλά για Κέντρα Πρόληψης Υγείας τα οποία δημιουργούνται από 14 Δήμους της χώρας που συνενώνουν τις δυνάμεις τους. Στα ΚΕΠ υγείας οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν προληπτικές εξετάσεις αλλά και να διασυνδέονται με τις μεγάλες μονάδες υγείας. 

Οι 14 Δήμοι που δημιουργούν ΚΕΠ Υγείας είναι:

Αμαρουσίου, Αγ.Παρασκευής, Αγ.Ανανργύρων-Καματερού, Αλίμου, Βύρωνα, Γαλατσίου, Γλυφάδας, Ηρακλείου, Λαυρεωτικής, Μαραθώνα, Μεταμόρφωσης, Π.Φαλήρου, Περιστερίου και Πυλαίας-Χορτιάτη. 

Τα ΚΕΠ Υγείας ξεκινούν άμεσα τη λειτουργία τους και θα παρέχουν τη δυνατότητα στους υγιείς πολίτες να υποβάλλονται σε εξετάσεις προσυμπτωματικού ελέγχου πριν νοσήσουν, να ενημερώνονται και να ευαισθητοποιούνται σε θέματα υγείας και να αποκτούν την πρόσβαση που δικαιούνται στις υπηρεσίες υγείας της περιοχής τους.

Τα ΚΕΠ υγείας υλοποιούνται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος του ΕΣΠΑ Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013 με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαïκής Ένωσης.

ΠΗΓΗ: Iatropedia.gr

Σχόλια

 1. Κι άλλη λαμογιά από γιατρούς με χρήμα ΕΣΠΑ.Ζήτωσαν οι γιατροί με τις ΜΗΚΥΟ τους!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. 13 ''Κέντρα Υγείας'' για την Αθήνα κι 1 για Θεσσαλονίκη ;;;
  Τα οποία θα λειτουργούν σε 24ωρη βάση ;;
  Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΑ ΕΣΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΩΡΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ..ΠΟΙΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ...ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΣΠΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΕ 490 Ε ΤΑ ΕΣΠΑ ΤΟΥ ΛΙΑΠΗ, ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΜΕ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΝΗΡΑ ΕΣΠΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ....ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ. ΤΡΕΞΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΑ ΕΣΠΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΧΑΖΟΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΧΕΡΙΔΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου