Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τι είδε ο υπουργός στο Καστελόριζο! Οι ξεχασμένοι ασθενείς και ο…ρομαντισμός Άδωνι!

Στο ακριτικό Καστελόριζο βρέθηκε την Κυριακή ο Άδωνις Γεωργιάδης για να εγκαινιάσει τις μονάδες προληπτικής ιατρικής δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Τι είδε στο μονοήμερο ταξίδι του ο υπουργός Υγείας που έσπευσε να αναρτήσει στο γνώριμό του twitter
Της Δήμητρας Ευθυμιάδου
 
Από νωρίς το πρωί της Κυριακής ο Άδωνις Γεωργιάδης ετοιμάσθηκε για το ακριτικό Καστελόριζο προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια των μονάδων προληπτικής ιατρικής δωρεάν φυσικά του ιδιωτικού τομέα. 
Βήμα βήμα άρχισε να ενημερώνει φυσικά και τους «ακολούθους» του στο twitter για το ταξίδι στην απομακρυσμένη νησιωτική κουκίδα που διαθέτει μάλιστα ακριβώς 999 μέτρα διάδρομο προσγείωσης. 
 
 
Αφού έγιναν τα εγκαίνια και εξετάσθηκαν οι λιγοστοί ασθενείς, δεδομένου ότι ελάχιστοι μόνιμοι κάτοικοι έχουν απομείνει στο ακριτικό Καστελόριζο, ο Άδωνις Γεωργιάδης ενημέρωσε και πάλι σχετικά. «Στους 230 κατοίκους εξετάσαμε ήδη 193. 40 μαστογραφίες, 50 τεστ ΠΑΠ, 130 υπέρηχοι καρδιάς. Όλα τα παιδιά» απεφάνθη ο υπουργός Υγείας. 
 
 
Και φαίνεται ότι οι κάτοικοι του νησιού είχαν δεόντως ανάγκη τις εξετάσεις αυτές καθώς η γιατρός που είχε διορισθεί πριν από λίγους μήνες στο Καστελόριζο δια χειρός του ίδιου του υπουργού Υγείας, αποχώρησε λίγο μετά και έπειτα από τις συνθήκες που αντίκρισε στο ιατρείο του νησιού. 
Με τις κινητές μονάδες πάντως που χάρισε το ίδρυμα Νιάρχος η ηγεσία του υπουργείου Υγείας προγραμματίζει να ελέγξει 37 νησιά της άγονης γραμμής και 55 χιλιάδες κατοίκους.
 
 
Κατά την αποχώρηση του πάντως από το γραφικό Καστελόριζο ο Άδωνις Γεωργιάδης έδωσε σταγόνες… ρομαντισμού στους «ακολούθους» στο twitter καθώς ανήρτησε φωτογραφία με το ηλιοβασίλεμα μέσα από το αεροπλάνο. 
 
 
"Τι υπέροχη χώρα" απεφάνθη ο Άδωνις Γεωργιάδης φωτογραφίζοντας μέσα απο το αεροπλάνο.

Σχόλια

  1. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ......ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΕΝΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΣΦΙΓΓΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΩ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΗ ΦΥΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς άντεξε τη μοναξιά του ταξιδιού χωρίς τον κολλητό του τον Πατούλη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου