Διακόπτονται συμβάσεις με απεργούς γιατρούς του ΕΟΠΥΥ


Διακόπτονται συμβάσεις με απεργούς γιατρούς του ΕΟΠΥΥΔιακόπτονται από την Παρασκευή συμβάσεις με απεργούς γιατρούς του ΕΟΠΥΥ με τον Οργανισμό, ανακοίνωσε την Πέμπτη ο υφυπουργός Υγείας, κ. Αντώνης Μπέζας.

Πρόκειται για περίπου 1.000 άτομα, τα οποία απασχολούνται το πρωί στα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ και το απόγευμα εξετάζουν ασφαλισμένους του Οργανισμού στα ιδιωτικά τους ιατρεία.

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο υφυπουργός Υγείας, ‘αυτό που συμβαίνει με τους ιατρούς - υπαλλήλους του ΕΟΠΥΥ, οι οποίοι το πρωί απεργούν στις Μονάδες Υγείας του ΕΟΠΥΥ και το απόγευμα δέχονται ασφαλισμένους στα ιδιωτικά τους ιατρεία με πληρωμή από τον ΕΟΠΥΥ, δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Από αύριο διακόπτονται οι συμβάσεις τους με τον ΕΟΠΥΥ’, υπογράμμισε.

Η δήλωση του υφυπουργού Υγείας αφορά γιατρούς που εργάζονται στον ΕΟΠΥΥ με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου και παράλληλα διατηρούν ιδιωτικά ιατρεία και είναι συμβεβλημένοι για αυτά με τον ΕΟΠΥΥ.


Η διακοπή αφορά τη σύμβαση που έχουν με τον ΕΟΠΥΥ για τα ιδιωτικά ιατρεία τους.

1 σχόλιο:

  1. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝΕ..ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ1]Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟΚΑΙ 2]ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗΣ...Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ Η ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΒΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ[ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΟΠΥΥ]ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ?ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΧΙ... ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΣΤΕΥΩΝ ...ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΟΠΥΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΓΑΖΙ[ΜΠΑΡ ΑΣ ΠΟΥΜΕ]ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή