9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων


Το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.), το πιστοποιημένο Εθνικό Δίκτυο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (W.H.O. Healthy Cities Network) για τη χώρα μας, ανακοίνωσε τη διοργάνωση του 9ου Ετήσιου Πανελληνίου Συνεδρίου του, την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013, στο Δήμο Μεγίστης, στο ακριτικό Καστελλόριζο, με θέμα: «Η Φροντίδα Υγείας σε απομακρυσμένες περιοχές και σε ευπαθείς ομάδες».

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (Σ.Φ.Ε.Ε.) και της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (Π.Ε.Φ.).
Το Συνέδριο απευθύνεται:
  • Σε όλους τους Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, των Καλλικρατικών Δήμων Μελών του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ.
  • Σε όλα τα Στελέχη των Δήμων ανά την Ελλάδα που πλαισιώνουν τις κοινωνικές υπηρεσίες και τις υπηρεσίες πρόληψης και προαγωγής των Ο.Τ.Α.
  • Σε Επιστήμονες Υγείας (Ιατρούς, Φαρμακοποιούς, Κοινωνικούς Λειτουργούς, Ψυχολόγους, Φυσικοθεραπευτές, Νοσηλευτές, Επισκέπτες Υγείας κ.α.).
  • Σε όλους τους Δημότες που επιθυμούν να ενημερωθούν για τους τρόπους πρόληψης νοσημάτων και τα προγράμματα των Δήμων στον τομέα αυτό.
  • Σε όλους τους Έλληνες της Ομογένειας.
Η είσοδος στις 2ήμερες εργασίες του Συνεδρίου είναι ελεύθερη.
Για όσους δεν μπορέσουν να παραβρεθούν, οι εργασίες του Συνεδρίου θα αναμεταδίδονται ζωντανά μέσα από το INTERNET μέσω Web Live TV.

Πληροφορίες: Τηλέφωνο: 210 8067888, Fax: 213 2031950, e-mail: info@eddyppy.gr , website: www.eddyppy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου