ΙΚΑ-ΕΤΑΜ: Παράταση υποβολής αιτήσεων ιδιωτών ιατρών για ενίσχυση του Ειδικού Σώματος Υγειονομικών Επιτροπών ΚΕ.Π.Α.


Αθήνα, 25 Απριλίου 2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ανακοινώνει ότι παρατείνεται μέχρι 15/05/2013 η ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων ιδιωτών ιατρών νευρολόγων, ψυχιάτρων και καρδιολόγων για την ένταξή τους στο Ειδικό Σώμα Ιατρών Υγειονομικών Επιτροπών Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.).
Υπενθυμίζεται ότι οι ιδιώτες ιατροί που θα συνάψουν σχετικές συμβάσεις, μετά από την αξιολόγηση των αιτήσεων, θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους αποκλειστικά στο ΚΕ.Π.Α. της πόλης που θα επιλέξουν, από τις αναφερόμενες στην προκήρυξη, και θα συμμετέχουν σε 5-7 επιτροπές μηνιαίως, οι οποίες διεξάγονται πρωινές ώρες.
Οι αιτήσεις θα συνεχίσουν να κατατίθενται στη Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, αυτοπροσώπως ή δια εξουσιοδοτημένου προσώπου, στο Γραφείο Γενικού Πρωτοκόλλου (Αγ. Κωνσταντίνου 8, Αθήνα) ενώ για τις επαρχιακές πόλεις θα κατατίθενται στα κατά τόπους Υποκ/τα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, στην ίδια πάντα προθεσμία.
Το αναλυτικό κείμενο της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, με την προκήρυξη των θέσεων, καθώς και η αίτηση για συμμετοχή στο Ειδικό Σώμα είναι αναρτημένα στο διαδικτυακό τόπο του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (www.ika.gr) και συγκεκριμένα στο σύνδεσμο "Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.)", με οδηγίες για την υποβολή και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΤΟΥ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ

Όσες παρατάσεις και να δώσετε ενδιαφερόμενους δεν πρόκειται να βρείτε...

Aντιλαμβάνεστε ότι μιλάμε για 7 ΕΥΡΩ μεικτά 
(-κούρεμα, - ξύρισμα = 4,5 καθαρά) για κάθε ασφαλισμένο (απασχόληση 20' Χ 2 = 40 λεπτά
ή αποζημίωση 6,5 ΕΥΡΩ / ΩΡΑ
εξοφλητέο μετά από 6 μήνες,
την ώρα που ο κουρέας μου παίρνει 22 ΕΥΡΩ/ώρα
+ πουρμπουάρ (φακελάκι) και ΑΜΕΣΑ!!! 

4 σχόλια:

  1. Πρώτη φορά η δουλειά ενός γιατρού ως προς την αμοιβή ,γιατί όλα τα επαγγέλματα είναι αξιοσέβαστα,εξισώνεται με τους ανθρώπους που μοιράζουν φυλλάδια σουπερμάρκετ.Και εξηγώ:1)σε εκπαιδεύει πριν βγεις στη γύρα ένας διοικητικός και κανα 2 γιατροί.Ο διοικητικός εκ των προτέρων θα σου πει μόνο όσα θέλει αυτός να ξέρεις,οι δε γιατροί,επειδή έχουν το δασκαλίκι μέσα τους,θα σε κοιτούν αφ'υψηλού και ας έχεις εσύ διδακτορικό (μέσα στα προσόντα)2)Αντε και εκπαιδεύεσαι και γίνεσαι σοφός.Πας στα κτίρια του ΕΟΠΥΥ και ο πρόεδρος που είναι above all δεν έρχεται.Φεύγεις άπραγος,γιατί η δική σου γνώμη δεν μετρά,άρα δεν πληρώνεσαι ούτε τα εισητήρια ούτε το χρόνο σου-ασε που κινδυνεύεις να φας ξύλο από τους ασθενείς που περιμένουν εν δικαίω.3)Άντε και έρχεται ο πρόεδρος γιατί περιμένει τους¨'δικούς του' ή έχουν γίνει τηλεφωνήματα άνωθεν.Δεν βγάζεις άχνα.4)Στα οίκοι περιστατικά τα οποία στην Αθήνα μπορεί να είναι στη Χασιά ,στον Ωρωπο,σε καταυλισμούς Ρωμά (που έχουν πάρει πρέφα το σύστημα και όλα τα παιδάκια τους είναι παραπληγικά)-(20 Ευρώ βενζίνη)-αν δεν τους πεις ναι-τουφεκάκια έχουν βγει,μπουνίτσες κλπ.Πάντως για την πατρίδα ρε γαμώτο πρέπει να πάμε για αιτήσεις.Άλλωστε έρχεται και καλοκαίρι και πρέπει να πάνε διακοπές οι συμβασιούχοι αορίστου χρόνου του ΙΚΑ και να αναλάβουν οι μικροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο
      Βρήκες ποιος φταίει για την κατάντια μας...
      οι συμβασιούχοι αορίστου χρόνου του ΙΚΑ...
      Εκτός από στόχος είσαι και στόκος.
      Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Και σ'ανώτερα!

      Διαγραφή
  2. Οι αορίστου χρόνου του ΙΚΑ δεν φταίνε για την κατάντια κανενός, απάντηση επειδή τόσα χρόνια δούλευαν δυσανάλογα περισσότερο απο αυτό που άξιζαν δεν προσπαθούσαν για τη διαρκή τους βελτίωση όσο οι υπόλοιποι και έτσι κατάντησαν αυτό που είναι σήμερα. Γραφικοί υποστηρικτές της δημόσιας δωρεάν υγείας αρκεί να γίνεται μόνο μέσα απο το κύκλωμα τους, ήρθε και η δραστική ουσία και τους αποτελείωσε. Είναι πράγματι άξιοι της μοίρας τους. Για τη δική μου μοίρα παρακλώ μην ενδιαφέρεσθε κύριοι ´συνάδελφοί´. Εδώ και πολλά χρόνια με συνεχείς μετεκπαιδεύσεις και επενδύσεις σε τεχνολογικό εξοπλισμό προσπαθώ και την βελτιώνω. Εκτός ΙΚΑ ήταν ο μόνος τρόπος που ήξερα για να ξεχωρίσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποτε, που έδινα τον όρκο του Ιπποκράτη, πριν 34 χρόνια, μαζί με άλλους 30-40, Οκτώβριος του 1978 ήταν, ο Κοσμήτορας της Ιατρικής, μετά το πέρας της τελετής, μας πήρε παράμερα και ρώτησε το εξής:
    - μήπως ξέρετε πόσοι γιατροί γινόμαστε, μαζί μ΄εσάς (που μόλις ορκισθήκατε);
    -.............
    -Λοιπόν 17.300, η χώρα δεν χρειάζονται πάνω από 15.000 (8,300,000 κάτοικοι, τότε) εσείς κύριοι έπρεπε να το σκεφτείτε πριν ξεκινήσετε, γιατί η Ιατρική δεν είναι εύκολο πράγμα πιά..!!

    Αυτό θυμάμαι και το μεταφέρω στους νέους που με ρωτάν συχνά αν είναι καλά να γίνουν γιατροί...

    Ετσι όχι μόνο αορίστου χρόνου συμβασιούχοι, οτι-νάναι συμβασιούχοι κυκλοφορούν, άνεργοι στην ουρά του Οαεδ παρ΄ ολίγον συμβασιούχοι, καθώς και νέες κατηγορίες <> κλπ κλπ, προσπαθούν να επιβιώσουν, έχοντας κάνει τις ανώτερες δυνατές ανθρωπιστικές σπουδές, σε λάθος χώρα, πλανηθέντες πλάνην μεγάλη οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.

    Αλοίμονο, ακολουθούν και τα νέα παιδιά και όλοι μαζί, με τους ιατρο- παπούδες των 70-75 και άνω, στον στίβο των 75.000-80.000 "ειδικών"!!!!

    Εναντίον 10.000.000 πλέον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή