Νέος υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος- υφυπουργός Μάριος Σαλμάς!

Υπουργός Υγείας αναμένεται να ορισθεί ο Ανδρέας Λυκουρέντζος έχοντας στο πλευρό του ως υφυπουργό τον Μάριο Σαλμά και την Φωτεινή Σκοπούλη.

Ο Μάριος Σαλμάς είναι γνώριμος στα λημέρια του υπουργείου Υγείας καθότι υπήρξε υφυπουργός ενώ είναι και καθηγητής ιατρικής.
Η κ. Φωτεινή Σκοπούλη είναι Καθηγήτρια Παθολογίας-Ανοσολογίας από τα Γιάννενα.

Από την άλλη όμως ο Ανδρέας Λυκουρέντζος δε γνωρίζει πολλά από το χώρο της υγείας αποτελεί όμως ένα πολιτικό πρόσωπο που θα κληθεί να κάνει τις όποιες ριζικές αλλαγές.

Καλή επιτυχία - σιδεροκέφαλοι στο σημαντικό και δύσκολο έργο σας!

3 σχόλια:

  1. Να προσθέσω ότι "Διευθύνει και το Εργαστήριο Ανοσολογίας της Ευρωκλινικής Αθηνών(!)"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Λυκουρέντζος είναι ένα άτομο με πολλές ικανότητες και το έχει αποδείξει και στο παρελθόν. Ο υπουργός υγείας δεν είναι απαραίτητο να είναι γιατρός αλλά να είναι αποφασισμένος να κάνει αλλαγές προς το καλλίτερο. Άλλωστε και ένας γιατρός δεν μπορεί να ξέρει τα πάντα ούτε φυσικά πως να διοικεί ένα υπουργείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ Υπουργε εχω στειλει αμετριτες επιστολες διαμαρτυριας..εσεις σαν ενας ανθρωπος νορμαλ οταν διαπιστωσεται οτι οι περισσοτεροι υπαλληλοι του ΟΚΑΝΑ ειναι επιορκοι σας προκαλω να διαβασεται 10 αραδες απο ποριζμα του κ λ ρακιντζη επιθ. δημοσιας διοικησης...θα τριβετε τα ματια σας να δειτε που εχουν παει δις ευρω..και οχι μονο..υπαλληλοι του ΟΚΑΝΑ ξαφνικα οταν εμπενε ιουνιος μηνας των αδειων..ως δια μαγειας...οι υπαλληλοι ξεφυτρωναν 100δες..για να παρουν οι ανθρωποι την αδεια σε χρημα..και να πανε ξανα στις δουλειες τους...καταλαβατε κ υπουργε τι παρτι εις βαρος των ελληνω πολιτων εχει στειθει..και μετα λεμε για τρυπα εκατ\ριων στο υπουρ.υγειας..και πληρωνε εσυ ελληνα φορολογουμενε..και οι λιστες της ντροπης μεγαλωνουν...και οι επιοριοι υπαλληλοιτρυβουν τα χερια τους,ενω οικογενειες με 3-5 μελοι ανεργοι..εχουν το προβλημα της εξαρτησης στο ιδιο τους το σπιτι το θεμα με τις ουσιες σε ολη την ευρωπη το εχουν τακτοποιηση και εγω σας ρωτω..γιτι δεν ακοληθειται το μοντελο της πορτογαλλιας...τι ειναι αυτο που το εμποδιζει..τι κρυβεται πισω απο τον ΟΚΑΝΑ τοσο δυναμη χρηματος εχουν οι επιορκοι και δεν μπορει να τους αγγηξει κανεις,η τα συμφεροντα ειναι πανω απο εσας..??? και σας εχουν δεσει τα χερια τι επιτελους συμβαινει στον υπονομο που λεγεται ΟΚΑΝΑ εγω ξερω...θα το μαθουν ομως και οι υπολοιποι ελληνες πολιτες..αλλα μας ελεγε και εταζε ο προθυπουργος..η μηπως και αυτος ειναι του δογματος λεφτα..υπαρχουν..ε!!! μετα τιμης Ι.Γ.Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή