Επιστολή της ΟΕΝΓΕ προς τον Διοικητή του ΕΟΠΥΥ κ. Βουδούρη


Ο.Ε.Ν.Γ.Ε. Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας 
O.E.N.G.E. Federation of Hospital Doctors of Greece

Αθήνα, 29 Μαΐου 2012 ΑΠ 3071
Προς
Τον Διοικητή του ΕΟΠΥΥ κ. Γερ. Βουδούρη


Κύριε Βουδούρη
Η ΟΕΝΓΕ εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για την παρελκυστική τακτική που ακολουθείτε στο αίτημα συνάντησης που σας υποβάλλαμε, προκειμένου να μας ενημερώσετε για την εξόφληση οφειλών του ΕΟΠΥΥ στα Νοσοκομεία, τα οποία έχουν οδηγηθεί σε δεινή θέση, με ορατό το ενδεχόμενο κατάρρευσης πολλών εξ αυτών.
Επίσης εκφράζουμε την έκπληξή μας για όσα δηλώσατε σε επίσκεψή σας στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 25 Μαΐου σχετικά με την «κατάληψη» του Νοσοκομείου Λοιμωδών εκ μέρους του ΕΟΠΥΥ, προκειμένου να το μετατρέψει σε χώρους γραφείων και διοικητικών υπηρεσιών.


κύριε Βουδούρη
Ενώ δίνετε χρονοδιάγραμμα εξόφλησης για τις οφειλές σας προς τους ομίλους διαγνωστικών κέντρων και τους φαρμακοποιούς, τουναντίον δεν κάνετε καμία αναφορά στις υποχρεώσεις σας έναντι των Νοσοκομείων της χώρας.
Σας καθιστούμε υπεύθυνο και σας καλούμε να εξοφλήσετε άμεσα τις υποχρεώσεις σας έναντι των Νοσοκομείων της χώρας σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, άλλως η ΟΕΝΓΕ προτίθεται να κινήσει εναντίον σας κάθε νόμιμη διαδικασία για έκθεση ασθενών σε κίνδυνο ζωής.


Για την ΟΕΝΓΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                              ΒΑΡΝΑΒΑΣ ΔΗΜ.                                          ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου