1ο επίσημο Δελτίο Τύπου ΕΟΠΥΥ


                                             Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Αγαπητοί ασφαλισμένοι, συνταξιούχοι, πάροχοι Υπηρεσιών Υγείας , σας καλωσορίζουμε στον ΕΟΠΥΥ.

Ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) είναι ο μεγαλύτερος ασφαλιστικός Οργανισμός της χώρας με στόχους την εξυπηρέτηση όλων των ασφαλισμένων (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΟΑΕΕ, ΟΠΑΔ ΤΥΔΚΥ,ΟΓΑ), την ανατροπή όλων των στρεβλώσεων και των αγκιλώσεων του παρελθόντος καθώς και την αρμονική συνεργασία με τους συνεργάτες του.

Επίσης, είναι γεγονός και ο Ενιαίος Κανονισμός Παροχών Υγείας (ΕΚΠΥ) βάσει του οποίου δίδονται οι παροχές υγείας σε είδος στους
δικαιούχους, δηλαδή στους ασφαλισμένους που έχουν ασφαλιστική ικανότητα.

Οι παροχές υγείας σε χρήμα (όπως αποζημίωση εργατικού ατυχήματος, επιδότηση ασθένειας-κυήσεως και λοχείας, κ.λ.π.) εξακολουθούν να αποζημιώνονται από τους φορείς στους οποίους είστε ήδη ασφαλισμένοι.

Παρακάτω παρατίθενται γενικές πληροφορίες για το τι θα ισχύει από 1/1/2012 και κατά το μεταβατικό στάδιο λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ, μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες λειτουργίας των περιφερειακών του υπηρεσιών.

1.   Ι α τ ρ ι κ ή  Π ε ρ ί θ α λ ψ η

Η ιατρική περίθαλψη θα παρέχεται δωρεάν για όλους τους ασφαλισμένους-συνταξιούχους από όλους τους ιατρούς του Οργανισμού δηλ. από τους ιατρούς του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ  στις Υγειονομικές δομές του ΙΚΑ( πολυιατρεία, περιφερειακά ιατρεία του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ) και τους συμβεβλημένους  σήμερα ιατρούς του ΟΠΑΔ και του ΟΑΕΕ, οι οποίοι θα έχουν αποδεχτεί (μέχρι 31/12/11), να συνεχίσουν την συνεργασία τους με τον ΕΟΠΥΥ.
Θα υπάρχουν από 2/1/2012 αναρτημένοι κατάλογοι των συμβεβλημένων ιατρών στις ιστοσελίδες  αλλά και στους πίνακες ανακοινώσεων των φορέων(ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΟΑΕΕ, ΟΠΑΔ- ΤΥΔΚΥ,ΟΓΑ). Σχετική ενημέρωση θα παρέχεται τηλεφωνικά στο Νο  184 αλλά και σε όλα τα ΚΕΠ.  Επίσης ιατρική περίθαλψη θα παρέχεται στα Κέντρα Υγείας του ΕΣΥ καθώς και στα Αγροτικά Ιατρεία.
Μετά την έκδοση ΚΥΑ και μη συμβεβλημένοι γιατροί θα μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες περίθαλψης και να συνταγογραφούν για ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ φάρμακα και παρακλινικές εξετάσεις, μόνον με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση και εφόσον πιστοποιηθούν με υπεύθυνη δήλωση.
Για περισσότερες λεπτομέρειες ο Ε.Κ.Π. του ΕΟΠΥΥ φιλοξενείται στις ιστοσελίδες των εντασσόμενων φορέων. 



2.   Π ά ρ ο χ ο ι  Υ γ ε ί α ς 
( ιδιωτικές κλινικές , Νοσοκομεία , ΜΧΑ, ΜΤΝ, Διαγνωστικά κέντρα, Φ/Θ, ΑΚΑ, ΚΚΑ)  

Για όλους τους παρόχους υγείας που έχουν ενεργή σύμβαση μέχρι την 31/12/11, με οποιονδήποτε από τους φορείς( ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΟΑΕΕ, ΟΠΑΔ- ΤΥΔΚΥ,ΟΓΑ) διευκρινίζεται ότι η σύμβαση αυτή εξακολουθεί να ισχύει έναντι του ΕΟΠΥΥ μέχρι την σύναψη νέας. Οι υπηρεσίες οι οποίες θα παρέχονται είναι εκείνες που προβλέπονται από τον ΕΚΠΥΥ και η αποζημίωση των υπηρεσιών τους όπως ορίζεται από τις διατάξεις του και προκύπτει από το σχέδιο σύμβασης, που έχει συνυπογραφεί με τους εκπροσώπους των συνδικαλιστικών  οργανώσεων των παρόχων υγείας και του ΕΟΠΥΥ. Το σχέδιο αυτό της σύμβασης για κάθε κατηγορία  παρόχων υγείας χωριστά, θα αναρτηθεί στις ιστοσελίδες των φορέων και του ΕΟΠΥΥ και θα κληθούν οι παροχοι υγείας, εντός των επομένων ημερών, για την υποβολή υπεύθυνης δήλωσης αποδοχής της   σύμβασης που τους αφορά αντιστοίχως. Στη συνέχεια θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για την αποστολή δικαιολογητικών για την σύναψη σύμβασης με τον ΕΟΠΥΥ και κάθε πάροχο υγείας χωριστά. Αυτονόητο είναι  ότι η ανακοίνωση αυτή θα αφορά και κάθε πάροχο υγείας που σήμερα δεν έχει σύμβαση με κανέναν από τους μεταφερόμενους φορείς και ως εκ τούτου δεν μπορεί να παρέχει υπηρεσίες υγείας στον ΕΟΠΥΥ από 1/1/12,παρά μόνο όταν συνάψει σχετική σύμβαση.

3. Ε ξ υ π η ρ έ τ η σ η    Α σ φ α λ ι σ μ έ ν ω ν  -  Σ υ ν τ α  ξ ι ο ύ χ ω ν,
    Π α ρ ό  χ ω ν      Υ γ ε ί α ς    

 Οι ασφαλισμένοι - συνταξιούχοι  για την υποβολή αιτημάτων τους θα απευθύνονται στις υπηρεσίες των φορέων που μέχρι σήμερα απευθύνονταν. Οι εν λόγω υπηρεσίες θα εξετάζουν τα υποβληθέντα αιτήματα σύμφωνα με τον  Ενιαίο Κανονισμό Παροχών Υγείας του ΕΟΠΥΥ.

Οι πάροχοι υγείας θα απευθύνονται στην Κεντρική Υπηρεσία του ΕΟΠΥΥ για τα θέματα των συμβάσεών τους και στις κατά τόπους πρώην ΥΠΑΔ σε ό,τι αφορά την υποβολή των λογαριασμών τους. Διευκρινίζεται ότι οι λογαριασμοί αυτοί θα αφορούν περίθαλψη ασφαλισμένων-συνταξιούχων του ΕΟΠΥΥ από 1/1/2012 και μετά. Λογαριασμοί προηγούμενου χρονικού διαστήματος θα υποβληθούν όπως ακριβώς υποβάλλονταν ανεξάρτητα αν το εξιτήριο εκδοθεί μετά την 31-12-2011 .
       
Μετά τα ανωτέρω ευελπιστούμε στη δική σας συμμετοχή και κατανόηση  για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος ανακύψει, προκειμένου ο ΕΟΠΥΥ, που είναι πλέον πραγματικότητα, να παρέχει στους ασφαλισμένους και  συνταξιούχους καλύτερες υπηρεσίες υγείας.

Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά και Χρόνια Πολλά.
                                                  

                                                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ


                                                                 ΓΕΡ. ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ    

27 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 2500....ΔΗΛΩΣΙΕΣ.
    ΚΑΛΗ. ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ!!!! ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΜΕ!!! ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΗΛΩΣΙΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΝΑΣ. Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΛΑ. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ 2501.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2.500 ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥ ΚΥΡΙΑΣ ΔΡΕΤΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ....)ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΤΩΧΟΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!ΑΛΗΘΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΓΙΑΤΙ ΚΩΦΕΥΕΙ Ο ΕΟΠΥΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την 17/12/2011 έλεγε ο κ. Βουδούρης στην τηλεοπτική εκπομπή της κ.Τσαπανίδου ότι την πρώτη μέρα είχαν υποβληθεί 900 ΔΗΛΩΣΕΙΣ γιατρών για τον ΕΟΠΥΥ. Δηλαδή "μάζεψε" μόλις 1.600 ακόμη τις επόμενες 2 βδομάδες!!!ΨΕΥΤΗΣ για το πρώτο νούμερο ή ανάξιος του μισθού του για τη συνολική συγκομιδή δηλώσεων γιατρών για τον ΕΟΠΥΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ , ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ,ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΕΧΟΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΚΑΦΕΝΟΒΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΒΟΥΔΟΥΡΗΔΕΣ - ΣΟΥΛΙΩΤΗΔΕΣ - ΛΟΒΕΡΔΟΙ κλπ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΣΤΕΙΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ. ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧΑΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΥΣ 2500 ¨ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ¨ ΤΩΝ ΛΟΒΕΡΔΟ-ΒΟΥΔΟΥΡΗΔΩΝ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ.....ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ.....ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ. ΔΕΝ. ΦΟΡΑΤΕ. ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τις κουκούλες τις φορούσατε εσείς ...που τόσα χρόνια λυμαινόσασταν το ΙΚΑ και τα δημόσια νοσοκομεία .
    Μόλις η πίτα μοιράζεται και σε άλλους τότε εσείς ....λυσσάτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ.ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΕΣΕΙ ΒΑΡΥ ΤΟ ΓΕΥΜΑ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ....ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΙΕΣ .....ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ 5ευρα ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΑΤΟΙ ΕΠΟΥΥιστες. ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΜΚΑ ΛΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟ ΒΟΥΔΟΥΡΟ-ΛΟΒΕΡΔΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΤΟ ΠΟΔΙ, ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ, ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2500... ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ...ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ.ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΣΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΛΕΙΦΑΝΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΦΕΡΑΝ ΤΟΣΑ ΚΕΡΔΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ.ΜΑΥΡΑ ΦΥΣΙΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γνωριζουν οι συναδελφοι του ΕΟΠΥΥ οτι θα πρεπει να βρισκονται 4 ωρες την ημερα υποχρεωτικα στο ιατρειο τους και οτι αν μειωσουν το ωραριο ή αν απουσιασουν, ειναι μαθηματικα βεβαιο, οτι θα δεχτουν "επιθεσεις" απο τους ασφαλισμενους και καταγγελιες στο ταμειο? Γνωριζουν οτι δεν δικαιουνται αδειας και οτι εαν απουσιασουν θα πρεπει να βρουν καποιον αντικαταστατη? Και οτι αν απουσιασει καποιος αλλος θα "φορτωθουν" εκεινοι τους ασφαλισμενους του? ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ..... to be continued!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αφού κύριοι δηλωσίες δεν καταννοείτε ότι με τις δηλώσεις σας βοηθάτε τους ΒουδουροΛοβέρδους να πετύχουν τον σκοπό τους που δεν είναι άλλος από το να μας ισοπεδώσουν όλους , και εσάς που θα είστε μέσα και εμάς που θα είμαστε απέξω , τι να σας πώ. Είστε άξιοι της έτσι κι αλλιώς κοινής μας μοίρας. Μόνο που εσείς τους λέτε και ευχαριστώ. Καλά 5ευρα που έγραψε και κάποιος άλλος. Κάτι καλλίτερο θα καταφέρναμε πάντως αν δεν υπήρχατε. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕ ΛΕΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ.ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΩΣΤΑ Η ΛΑΘΟΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΥΤΕ ΠΙΕΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΑΠΕΙΛΗΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΩΡΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ.....ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ.
    ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ......ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ...ΑΠΕΧΕΙ 2500(?) ΔΗΛΩΣΕΙΣ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΕΣ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ,,,,ΟΛΕΕΕΕΕΣ.
    ..........ΥΓ.Κάντε το τώρα......και σε λιγες μέρες θα αναγκαστούν να πάρουν θέση και οι άλλες αγαπούλες ......ΤΟΥ ΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΑΤΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΟΑΕΕ ΜΕ 600 ΕΥΡΩ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΟ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΤΟ 600 ΕΥΡΩ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ?? ΤΩΡΑ ΧΑΛΑΣΕ Η ΜΑΓΙΑ ??
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΔΗΛΩΣΙΕΣ ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΣΑΣ. ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΚΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΩΝ ΙΚΑΤΖΗΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΕΡΜΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΚΑΤΖΗΔΕΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΝ ΣΤΑ ΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΡΜΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΝΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΚΑΤΖΗΔΕΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΝ
    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Oταν πέρναμε 600 ευρώ από τον ΟΑΕΕ ,δεν τα πέρναμε για να βλέπομε με αυτά και τον ΟΠΑΔ και το ΙΚΑ και τον ΟΓΑ!!! Συνάδελφε που μιλάς γιά υποκρισία , απευθύνεσαι στους 500Ο ΙΚΑΤΖΗΔΕΣ που σου φταίνε; Για μας τους υπόλοιπους 40.000 εχεις να μας πεις κάτι; Υποκριτή κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΗΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΕ ΠΑΙΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ΄? ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΖΑ Η ΕΙΧΑΤΕ ΒΥΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ? ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΑΝΟΙΞΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ 4000 ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ. ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΥΣΜΑΤΑ ΠΕΤΑΤΕ ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΤΗΜ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ . ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μήπως θα έπρεπε να πέσουν λίγο οι τόνοι σε μια συζήτηση χωρίς νόημα και σκοπό...
    Ό γέγονε, γέγονε...
    Και παρακαλώ, ελαττώστε αυτά τα κεφαλαία γράμματα, τρομάζω όταν τα βλέπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φιλαράκο;;;; Φιλαράκο λοιπόν σε πληροφορώ ότι αυτή τη στιγμή ΔΕΝ έχω κανένα ταμείο. Δεν είμαι ΙΚΑτζης , δεν μπήκα στον ΕΟΠΥΥ. Απλά διατηρώ την αξιοπρέπεια μου. Καλά 5ευρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη του/της γιατρού....με τα κεφαλαία!(2/1,7:33)και μάλιστα επαυξάνω.Δεν σας έφταιγε ο Λοβέρδος όταν ήσασταν στο αγροτικό και παίρνατε μίζες για τη συνταγογράφηση άχρηστων φαρμάκων.Δεν σας έφταιγαν οι πολιτικοί όταν τους λαδώνατε για μια θεσούλα στο ΙΚΑ,ΤΕΒΕ κλπ.για να έχετε μάλιστα σνομπίστικη συμπεριφορά έναντι των ασθενών ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΑΣ ,"γιατί είχατε πιάσει τον πάπα από τα ....".Και τώρα ΤΟ ΠΑΊΖΕΤΕ ΓΕΝΝΑΊΟΙ μη κάνοντας σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.Γιατί άραγε,αφού τα 2.000 ευρώ του ΕΟΠΥΥ είναι περισσότερα από τα 1.000 του ΙΚΑ ΚΑΙ τα 600 του ΤΕΒΕ?;ΑΠΛΑ ΚΑΘΙΣΤΕ, ΑΦΙΕΡΩΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΡΩΣΤΟ για λήψη ιστορικού,κλινική εξέταση και γράψτε του εξετάσεις ΜΟΝΟΝ αν χρειάζονται.Μόνον έτσι θα σας τιμήσει με την εκ νέου παρουσία του!!!ΑΛΛΙΩΣ γίνεστε σαν τους εργολάβους που ρήμαξαν την Ελλάδα.Κι ο σοφός λαός σε καμιά τριανταριά χρόνια θα αρχίσει να σας ξαναλέει γιατρούς και όχι γραφιάδες=συνταγογράφους!!! ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ φταίνε επειδή άφησαν τα πηγάδια του Λαυρίου να γεμίζουν με άχρηστα και κλεμμένα φάρμακα.Για την υπογραφή....ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΙΑΤΡΙΝΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ,ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΕΡΑΤΑ...ΔΕΝ ΛΑΔΩΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σε 3-4 μήνες η αμοιβή ΣΑΣ στον ΕΟΠΥΥ θα είναι 1,3-1,8€ ανα επίσκεψη.Ολο το πελατολόγιο σας θα είναι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ....και εαν δεν τους εξετάζεται στο "δωρεάν" τετράωρο...απλώς θα φύγουν για άλλον ΕΟΠΥΥίτη.Θα σας επιβάλει και πλαφόν επισκέψεων....και μέσω 184 θα ανοιγοκλείνει την κάνουλα των ασθενών οπως βολεύει το σύστημα. ΠΛΗΡΗΣ ΟΜΗΡΙΑ!!!!!που θα χρωματίζεται κάθε τόσο ...και με υπουργικές αποφάσεις.
    Την στιγμη που το ελάχιστο κόστος λειτουργίας του κάθε
    ιατρείου είναι 700-1000 €. Και τολμούν κάποιοι να
    επιχειρηματολογήσουν υπέρ του εκτρώματος ΕΟΠΠΥ.Μια
    μόνο εξήγηση υπάρχει......ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ
    "ΜΑΥΡΑ".Ούτε απόδειξη ούτε τίποτα.ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ
    ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ. Αλλά απ΄οτι φαίνεται δεν θα τα
    καταφέρεται ...απλά γιατί θα περάσετε στην συνείδηση
    των ασθενών σας ..σαν οι "αρπακολλατζήδες" συνταγογράφοι των 5 λεπτών της ώρας και των 2 €!!!!!
    ....ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΙΑΤΡΙΚΗ!!!!
    ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ.(..και αυτό
    ισχύει και για τους 2500 των δηλώσεων και για τους
    φίλους μας ΙΚΑτζήδες....που οπου νάναι θα μπούν στο μάτι του κυκλώνα και θα πρέπει να δώσουν απαντήσεις.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πρόταση Αμεση σύλληψη τών ΕΟΠΥΥτών. Μεταφορά τους και φυλάκιση στον Ιππόδρομο. Ανακρίσεις και βασανιστήρια μέχρι να υποβάλλουν δήλωση αποκήρυξης του ΕΟΠΥΥ. Πειθαρχικά-Στρατοδικεία στο ΟΑΚΑ με συνοπτικες διαδικασίες. Ποινές θανάτου με απαγχονισμό. Κρεμάλες στο Σύνταγμα. Ελεος φαρισαίοι των Κ.Υ και του ΙΚΑ κοιτάξτε λίγο το καθρέφτη και αναρωτηθείτε ποιοι γέμισαν την Ελλάδα μέ πέτσινες αναπηρικές συντάξεις ποίοι γέμισαν τα ντουλάπια με αχρηστα φάρμακα ποίοι πλούτισαν με άδειες μαίμού στο ΙΚΑ ποίοι ταξίδεψαν με έξοδα των φαρμακευτικών εταιριών στα περατα τη γής! Κοιταξτε τον λοιπόν και αν σας θυμίζει κάτι υπάρχει ελπίδα.Διαφορετικά φτύστε τον και συνεχίστε.Υπάρχουν ακόμη κάποια κόκαλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. IKATZHΔΕΣ ΚΑΙ ΕΟΠΥΥΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΠ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ.ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΑΡΑΔΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή