Διαμαρτυρίες συναδέλφων του ΙΚΑ για τη προμήθεια laptop

ΠροςΤο Διοικητή του Ι.Κ.Α.                                                       Αθήνα, 28.9.2011
Κο Ρ.Σπυρόπουλο                                                                Αριθμ.πρωτ.25385

ΘΕΜΑ: “Διαμαρτυρίες των μελών μας γιατρών του Ι.Κ.Α.-ΕΤΑΜ για τη προμήθεια laptop

Κύριε Διοικητά,

Ο Ι.Σ.Α. κατακλύζεται από διαμαρτυρίες μελών του, ιατρών του Ι.Κ.Α. για την υποχρεωτική αγορά ηλεκτρονικών υπολογιστών (laptop) με δική τους οικονομική επιβάρυνση.

Θεωρούμε καταχρηστική την επιβολή από το Ι.Κ.Α. της υποχρέωσης των γιατρών να προμηθευτούν φορητούς υπολογιστές (laptop),οι οποίοι θα παραμείνουν για ίδια χρήση, μετά την προμήθεια μόνιμων επιτραπέζιων υπολογιστών από το Ι.Κ.Α. – ΕΤΑΜ, μέσα από σχετικό διαγωνισμό που έχει προκηρύξει δαπάνης ύψους 25.000.000 ευρώ.

Οι περικοπές μισθών, η οικονομική ομηρία των γιατρών από τα Ασφαλιστικά Ταμεία τα οποία χρωστούν δεδουλευμένα 18 -20 μηνών καθώς και η συνεχιζόμενη φοροεπιδρομή έχουν εξαντλήσει οικονομικά  το  μαχόμενο ΄Ελληνα γιατρό.

Ο Ι.Σ.Α θεωρεί επιβεβλημένο  να προβεί  άμεσα το Ι.Κ.Α.-ΕΤΑΜ στην προμήθεια των απαιτούμενων laptop και με ευθύνη του να προχωρήσει στην εγκατάστασή τους, συντήρηση και φύλαξή τους.

Σε αντίθετη περίπτωσή η θέση μας είναι τα μέλη μας να μην προχωρήσουν στην αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών με δικά τους χρήματα.

Για το Δ.Σ. του Ι.Σ.Α.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΙΩΡΓ.ΠΑΤΟΥΛΗΣ                                                         ΕΥΣΤ.ΤΣΟΥΚΑΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου