ΙΣΑ - Απελευθερώνονται ως επάγγελμα τα «Διαγνωστικά Κέντρα»!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  • Οι μάσκες έπεσαν. Η διαφαινόμενη συμπαιγνία μεταξύ των Υπουργείων Οικονομικών και Υγείας αποκαλύπτεται με την ανακοίνωση από το Υπουργείο Οικονομικών των 136 επαγγελμάτων που απελευθερώνονται από 2 Ιουλίου 2011.

  • Μεταξύ αυτών απελευθερώνονται και τα «Διαγνωστικά Κέντρα» χαρακτηριζόμενα ως «επάγγελμα»!!!, εκπληρώνοντας η Κυβέρνηση τις δεσμεύσεις της απέναντι στα εξωϊατρικά επιχειρηματικά συμφέροντα και όσους λυμαίνονται το χώρο της υγείας.

  • Οι δεσμεύσεις του κ. Υπουργού Υγείας περί μη απελευθέρωσης της άσκησης της ιατρικής με νομοθετική ρύθμιση, μέσα από το νομοσχέδιο για τις Μεταμοσχεύσεις που εισάγεται στη Βουλή, δεν είναι τίποτε άλλο παρά στάχτη στα μάτια των ξεπουλημένων από την Κυβέρνηση Ελλήνων Γιατρών.

  • Οι συγχωνεύσεις Νοσοκομείων και η παράδοση της υγείας στο έλεος της εμπορευματοποίησης και ιδιωτικοποίησης, επισφραγίζουν την βούληση της Κυβέρνησης να διαλύσει ολοκληρωτικά το χώρο της υγείας και να φορτώσει τα βάρη στις τσέπες των Ελλήνων πολιτών, οδηγώντας παράλληλα στην πλήρη εξαθλίωση τους Έλληνες Γιατρούς.

  • Αν θέλουμε να υπάρξει αύριο, επιβάλλεται η παλλαϊκή δυναμική και καθολική αντίσταση ενάντια στον Κυβερνητικό οδοστρωτήρα οδυνηρών και δυσβάστακτων μέτρων, που κυριολεκτικά ισοπεδώνουν τους Έλληνες πολίτες.

  • Κύριοι της Κυβέρνησης ως εδώ και μη παρέκει. Δεν πρόκειται να ανεχθούμε την πλήρη επιστημονική και επαγγελματική μας εξαθλίωση και θα είμαστε έμπρακτα απέναντι στην κάθε εξουσία που επιδιώκει να μας χρησιμοποιήσει ως υποζύγια των αντιλαϊκών πολιτικών της.

Tο Δ.Σ. του Ι.Σ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου