Ποιος βρίσκεται πίσω από το γκάλοπ της kapa-research? Μα φυσικά ο ΟΠΑΔ

ΦΑΣΗ Β’ : ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΚΛΙΝΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
ΝΕΟ!! ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
 

Είστε ιατρός συμβεβλημένος με τον ΟΠΑΔ;

Έχετε ενταχθεί στο σύστημα e-diagnosis;

Παρακαλώ όπως συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στον παρακάτω σύνδεσμο ώστε να ενταχθείτε  στο σύστημα :

 Διαβάστε το ερωτηματολόγιο της δημοσκόπησης και θα καταλάβετε...

1. Σε ποιά περιοχή είναι εγκατεστημένο το ιατρείο σας;*

2. Εσείς συμφωνείτε με την απόφαση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών να καλέσει τα μέλη του να μην εξετάζουν ασφαλισμένους του ΟΠΑΔ;

3. Με ποιά ταμεία είστε συμβεβλημένοι;

Σοβαρές ερωτήσεις για να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα!
Ετοιμάζουν στατιστικά επώνυμα για να κάνουν την πρώτη καταγραφή!
Καταλαβαίνετε τώρα τι θα ακολουθήσει;

Σχόλια:


Διαβάστε τι απάντηση έστειλε στο info @1135.gr ένας συνάδελφος από Αθήνα στο παραπάνω mail του ΟΠΑΔ Αξιότιμε κ Σουλιώτη,

προτού απαντήσω στις 2-3 ερωτήσεις σας, θα ήθελα πλέον να απαντήσετε και εσείς σε 2 – 3 ερωτήσεις μου, τις οποίες τις έχω πει προφορικά μέσω τηλεφώνου στο 1135 εδώ και καιρό.

(1) Πότε θα με πληρώσετε για τις υπηρεσίες μου? Έχω έξοδα 1400 μηνιαίως, και οικογένεια με παιδιά.

(2) Πότε θα με αποζημιώσετε για τα αναλώσιμα που χρησιμοποιώ για το ‘beta testing” του προγράμματος καταχώρησης εξετάσεων του ΟΠΑΔ? (μελάνια, χαρτιά, διαδίκτυο)

(3) Όταν αναφέρθηκε πως οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα καταγραφής των εξετάσεων ηλεκτρονικά, θα πληρώνονται “κατά προτεραιότητα”, μπορείτε να διευκρινίσετε πόσο χρόνο εννοείται?

(4) Έχοντας κάνει σπουδές όπως και όλοι οι ιατροί, που εξυπηρετούν τους ασφαλισμένους, δηλαδή 6 πανεπιστήμιο, 5 ειδικότητα, 2 εξειδίκευση, σύνολο 13 χρόνια, σπουδών, βιδωμένος σε μιά καρέκλα μελετώντας, διαβάζοντας, πιστεύετε πως θα μπορείτε για πολύ καιρό ακόμα να υποβαθμίζεται τη νοημοσύνη μου?

Στο ερώτημα λοιπόν αν θα κόβω χαρτάκια ή θα πληρώνομαι, απαντώ πως δεν θα πληρώνομαι. Τους βλέπω όλους πλέον δωρεάν με δωρεάν απόδειξη. Ούτως ή άλλως για 16 μήνες, δωρεάν δεν εξετάζω τον κόσμο?

 Από άλλο συνάδελφο γραφτηκε επίσης στο φορουμ του ιατρικου συλλογου αθηνων το εξής: ....... 

“H “έρευνα” θα έπρεπε να λέγεται ‘Σφυγμομέτρηση Αντοχών Κοροιδων και Εμμεσος Εκφοβισμός” και επιστρέφεται ως άσχετη με τον τίτλο της και απαράδεκτη,από το ΔΣ ενός Οργανισμού που ούτε και τώρα είναι σε θέση να δεσμευτεί πότε επιτέλους υα αποπληρώσει δεδουλευμένα 15 μηνών.
Καλή η θέση του ΠΡΟΈΔΡΟΥ,αλλά ακόμα καλύτερα να συνοδεύεται από μια ενσυναίσθηση της κατάστασης και της θέσης σας απέναντι μας…” Το θράσος αυτών των τυπάκων ξεπερνά κάθε όριο…
Κανένας να ΜΗΝ δεχθεί χαρτάκι από δω και πέρα!!!........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου