Δημιουργία ομάδας στο Facebook για Νέους Ιατρούς...

Τα προβλήματα τα γνωρίζουμε, την ενημέρωση την επιδιώκουμε αυτό που λείπει είναι η διαμόρφωση προτάσεων για να συνταχθούμε όλοι και με τον τρόπο μας να τις προβάλουμε στα θεσμικά όργανα και στις συνελεύσεις.

Στόχος, να δημιουργηθούν οι συνθήκες αυτές για αξιοπρεπή άσκηση της ιατρικής προς όφελος των συμπολιτών και όλων των υγειονομικών.

Οι νέοι ιατροί έχουμε υποχρέωση να βάλουμε το "λιθαράκι" μας ώστε να βελτιώσουμε το υπάρχων νοσηρό σύστημα... Το οφείλουμε στους εαυτούς μας και στις επόμενες γενιές! 


Απευθυνόμαστε σε νέους (επικουρικούς, ειδικευόμενους, νέους αυτοαπασχολούμενους, αγροτικούς, άνεργους και προπτυχιακούς). 

Καταφέραμε να περάσουμε κάτι πολύ σημαντικό, για να αρχίσει ουσιαστικός και ειλικρινής διάλογος και να αξιοποιήσουμε την συγκυρία της εποχής ώστε να διαμορφωθούν απόψεις που να εκφράζουν την πλειοψηφία.

Στην πανιατρική συνέλευση προ εβδομάδος αποφασίστηκε να διοργανωθούν από όλους τους Ιατρικούς Συλλόγους της χώρας συγκεντρώσεις – συνελεύσεις Nέων Iατρών (εν αναμονή για ειδικότητα – ειδικευόμενοι) ώστε να κατατεθούν προτάσεις που να πλαισιώσουν τα υπόλοιπα αιτήματα του κλάδου.

Η λογική είναι η εξής: να προστεθούν αιτήματα των νέων ιατρών που να συμπληρώνουν το πλαίσιο διεκδίκησης όπως αυτό διαμορφώθηκε στις πρόσφατες κινητοποιήσεις. Είναι η χρυσή συγκυρία ας μην την ξοδέψουμε ή να δώσουμε την ευκαιρία σε άλλους να την εκμεταλλευτούν εις βάρος μας.

Πρέπει να αποφασίσουμε λοιπόν ένα σκελετό από ζητήματα που να απευθύνεται σε αυτές τις συνελεύσεις για να δοθούν απαντήσεις και όχι να είναι κάτι ασαφές και αόριστο.

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια καλή αρχή και εύχομαι παραγωγικούς διαλόγους χωρίς εγωισμούς και φαγωμάρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παρ'ολα αυτα το λινκ δεν δουλευει και η ομαδα δεν υπαρχει στο fb.

    ΑπάντησηΔιαγραφή