Μετεκπαιδευτικά μαθήματα στον διαβήτη

Ξεκίνησε ο νέος (9ος) κύκλος των μετεκπαιδευτικών μαθημάτων στον Διαβήτη, μέσω Διαδικτύου, που θα διεξάγονται κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα και θα ολοκληρωθούν το Δεκέμβριο του 2011. Το πλήρες πρόγραμμα θα αναρτηθεί προσεχώς στις ιστοσελίδες:www.mednet.gr και www.ede.gr
Το πρώτο μάθημα, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011, 0 με θέμα: «Η επιλογή της αντιυπερτασικής αγωγής στην πράξη. Παρουσίαση περιστατικού.» και ομιλητές τους: κo Θ.Παναγιώτου και τον κο Ι. Ιωαννίδη.
Για να παρακολουθήσετε το μάθημα μέσω διαδικτύου, πρέπει να επιλέξετε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://62.103.160.170/gsk
Οι εισηγήσεις των μαθημάτων είναι διαδραστικές με συντονιστή ένα ειδικό επί του θέματος και με ενεργή ανάμειξη όλων των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας το δελτίο που επισυνάπτεται ή μέσω των ιστοσελίδων της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (www.ede.gr) και του Mednet (www.mednet.gr). Στους συμμετέχοντες θα σταλεί ένας κωδικός αριθμός με τον οποίο θα έχουν πρόσβαση στα μαθήματα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση χρειαστείτε παρακαλώ να επικοινωνήσετε με το τμήμα e-Business της GlaxoSmithkline στα τηλέφωνα: 210-6882220, 210-6882260, 210-6882279.
Αίτηση εγγραφής: πιέστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου