Μάρτυρες καλεί το δικαστήριο Ρεθύμνου (πταισματοδίκης) τους ειδικευόμενους που υπηρετούσαν προ διετίας στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Μετά από την μήνυση που κατέθεσε ενάντια στο νοσοκομείο η επιθεώρηση εργασίας ως επακόλουθο των προ διετίας καταγγελιών του συλλόγου μας, για τις συνθήκες υπερωριακής απασχόλησης των ειδικευομένων του, ήρθαν προ διημέρου κλητεύσεις στο νοσοκομείο για όλους τους ειδικευόμενους που υπηρετούσαν εκείνη την περίοδο στο ίδρυμα.

Παρότι αρκετοί ειδικευόμενοι έχουν αποχωρήσει από το νοσοκομείο και δεν βρίσκονται πια στην πόλη ή στην Κρήτη, αρκετοί από τους εναπομείναντες θα παραστούν στην διαδικασία της ανάκρισης που θα γίνει στο δικαστήριο Ρεθύμνου την Τρίτη 14 και την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, με σκοπό να παρουσιάσουν όχι μόνο τα όσα συνέβαιναν εκείνο τον καιρό, αλλά και όσα συνεχίζουν να συμβαίνουν με τη συνεχιζόμενη καταπάτηση του ωραρίου ασφαλείας 52 ωρών ανά εβδομάδα κατά μέσο όρο, που ορίζουν οι διατάξεις του ευρωπαϊκού δικαίου και έχουν πλέον ενσωματωθεί στο ελληνικό δίκαιο.

Καλούμε δε όλα τα παλιά μέλη του συλλόγου που βρίσκονται στην πόλη η κοντά και ενδιαφέρονται να καταθέσουν, να επικοινωνήσουν με το σύλλογο για να παραστούν στη διαδικασία.


Για το σύλλογο ειδικευομένων Γ.Ν. Ρεθύμνου
Ο Γραμματέας
Κακαβίτσας Φοίβος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου