Διάθεση του DVD-ROM του 4ου Συμπληρώματος Ελληνικής Φαρμακοποιίας V από τον ΕΟΦ

Ανακοινώνεται ότι μετά την Υπουργική απόφαση ΔΥΓ3α/Γ.Π. 65462/30.06.10, άρχισε η διάθεση του DVD-ROM του 4ου Συμπληρώματος της Ελληνικής Φαρμακοποιίας V, από τον ΕΟΦ.

Πληροφορίες από το Τμήμα Πληροφόρησης τηλ: 210 6507 319-297, Μεσογείων 284,ΤΚ 15562 Χολαργός.

H τιμή διάθεσης του καθορίστηκε στα 200 ευρώ ανά τεμάχιο.

Οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά του, θα πρέπει να καταβάλλουν το αντίτιμο σε οποιαδήποτε ΔΟΥ, στον λογαριασμό 3822 του ΕΟΦ.  Στη συνέχεια πρέπει να προσκομιστεί στον ΕΟΦ η πρωτότυπη απόδειξη πληρωμής.

Για περιπτώσεις εκτός Αττικής, η απόδειξη μπορεί να αποσταλεί ταχυδρομικά (καλύτερα και με συστημένη επιστολή), ή και με Courier και εφ όσον είναι επιθυμητό με εντολή την άμεση παραλαβή του.



Η απόδειξη πρέπει να συνοδεύται με επιστολή όπου αναγράφεται η πλήρης διεύθυνση και το τηλέφωνο, κλπ.του παραλήπτη.


Συνημμένα βλέπε την άνω σχετική Υπουργική Απόφαση , στην οποία ακόμη αναφέρονται,όσοι την δικαιούται δ ω ρ ε ά ν.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι για την δωρεάν διαθεσή του, που αναφέρονται στην απόφαση να απευθύνουν σχετικό αίτημα στον ΕΟΦ, προκειμένου να τους αποσταλεί το DVD-ROM.

Πηγή: ΕΟΦ


Α. Το DVD-ROM με την ύλη του 4ου Συμπληρώματος της έκδοσης V της Ελληνικής Φαρμακοποιίας να διατεθεί στην τιμή των 200€ ανά τεμάχιο.

Β. Να διατεθεί δωρεάν στους παρακάτω:

1. Στην κα. Υπουργό και στην κα. Υφυπουργό Υγείας και Κοινωνικής  Αλληλεγγύης.

2. Στα μέλη της Επιτροπής της Ελληνικής Φαρμακοποιίας.

3. Στις Γραμματείες των Εθνικών Επιτροπών Φαρμακοποιίας των Κρατών- Μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης με βάση πίνακα που θα συνταχθεί από την Επιτροπή της Ελληνικής Φαρμακοποιίας.

4. Σε όλους όσους συμμετείχαν στην επεξεργασία της ύλης (εξωτερικούς επιστημονικούς συνεργάτες και υπαλλήλους του ΕΟΦ) με βάση πίνακα της Επιτροπής της Ελληνικής Φαρμακοποιίας.

5. Στα εργαστήρια και κλινικές των Τμημάτων των Φαρμακευτικών, Χημικών και Ιατρικών Σχολών μετά από αίτηση των Διευθυντών τους.

6. Στα Ερευνητικά Κέντρα με συναφές προς το περιεχόμενο της Φαρμακοποιίας αντικείμενο.

7. Στα φαρμακεία των Κρατικών Νοσοκομείων της χώρας, από ένα (1) τεμάχιο, μετά από αίτηση των Διευθυντών τους.

8. Στις Δ/νσεις Δημόσιας Υγείας και Φαρμάκων και Φαρμακείων και στη Βιβλιοθήκη της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, από δύο (2) τεμάχια αντίστοιχα.

9. Στους Φαρμακοποιούς και Ιατρούς που υπηρετούν στις παραπάνω Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στους Φαρμακοποιούς του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (Σ.Ε.Υ.Υ.Π.) καθώς και στους Φαρμακοποιούς των Δ/νσεων Υγείας των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων.

10. Στο επιστημονικό προσωπικό του ΕΟΦ (Φαρμακοποιούς, Χημικούς, Βιολόγους, Κτηνιάτρους).

11. Στις Δ/νσεις του ΕΟΦ, από ένα (1) τεμάχιο, στη βιβλιοθήκη του ΕΟΦ τρία (3) τεμάχια και ειδικά στη Δ/νση Εργαστηρίων (20) τεμάχια.

12. Στα μέλη του ΔΣ/ΕΟΦ.

13. Στη διάθεση του κ. Προέδρου 70 αντίτυπα.

Η προμήθεια του DVD-ROM θα γίνεται από τις εγκαταστάσεις του ΕΟΦ.

Η απόφαση αυτή να δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου