Το νέο Δ.Σ του Νοσοκομείου μας


Με τη ΔΥ1δ/Γ.Π.οικ. 54524/7-5-2010 απόφαση της Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 του Ν. 3329/2005 (ΦΕΚ 81 ή'), τροποποιείται η ΔΥ1δ/Γ.Π. 127983/24-9-2009 (ΦΕΚ 435 ΥΟΔΔ) απόφαση και αντικαθίστανται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Νέας Ιωνίας »ΚΩΝΣΤΑΝΤ0Π0ΥΛΕΙ0», αρμοδιότητας της Διοίκησης 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής οι: Βασίλειος Κανελλόπουλος, Σπυρίδωνας Μαυρομάτης, Ευαγγελία Αμανατίδου-Χατζηπαυλή, Σταύρος Γεωργόπουλος, Σπύρος Ζήκος, Νικόλαος Καραπάνος, Ιωάννης Βουτσινάς, Γεώργιος Φιλιππόπουλος, Αγάλος Φωτόπουλος, Νικόλαος Βατάλης, Ανδρέας Σταματόπουλος, Αυγή Δήμα, Προκόπιος Μανωλάκος, 

με αποτέλεσμα η σύνθεση του να περιλαμβάνει τα κατωτέρω μέλη:

α. Κωνσταντίνος Λίτσας του Γεωργίου, πτυχιούχος Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιατρός, Διοικητής του Νοσοκομείου, ως Πρόεδρος.

β. Όλγα Μπαλαούρα του Ηρακλή, Πτυχιούχος Παιδαγωγικού τμήματος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ως Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου, με αναπληρώτρια της την Ελένη Ραυτοπούλου του Κωνσταντίνου, Προϊσταμένη της Διοικητικής Υπηρεσίας του ιδίου Νοσοκομείου.

γ. Αγγελίδης Δημήτριος του Ιωάννη , Οικονομολόγος, με αναπληρώτρια του την Καραντζούλα Ευαγγελία του Αναστασίου, Νοσηλεύτρια.

δ. Αδαμόπουλος Νικόλαος του Κωνσταντίνου, Οικονομολόγος - Τραπεζικός, με αναπληρώτρια του την Πλακούτση Δήμητρα του Σωτηρίου Συνταξιούχο Νοσηλεύτρια.

ε. Σπυριδούλα Οικονομοπούλου-Νταντούμη, του Αθανασίου, Προϊσταμένης της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου με αναπληρώτρια της την Ειρήνη Ματθαιάκη του Χαρίδημου, ως αρχαιότερη Προϊσταμένη Νοσηλευτικού τομέα του ιδίου Νοσοκομείου.

στ. Κασιμάτης Γεώργιος του Βασιλείου Ιατρός, με αναπληρωτή του τον Φωτάκη Εμμανουήλ του Γεωργίου, Δικηγόρο.

ζ. Πατίλη Αργυρώ του Αλεξάνδρου, Ελεύθερος Επαγγελματίας, με αναπληρώτρια του την Παπαδάκου Μαρία του Ελευθερίου, Διοικητικό Υπάλληλο.

η. Ασπασία Κουτά του Γεωργίου, Ιατρός, ως εκπρόσωπος των ιατρών και ειδικευομένων Ιατρών του Νοσοκομείου, με αναπληρωτή της τον Πέτρο Μανιάτη του Νικολάου, ομοίως,

θ. Ιωάννης Λαζαρίδης του Χρήστου, ως εκπρόσωπος του λοιπού πλην Ιατρών προσωπικού του Νοσοκομείου με αναπληρώτρια του την ομοίως.

Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου ορίζεται ο Αδαμόπουλος Νικόλαος του Κωνσταντίνου.

Η θητεία των ανωτέρω διοριζομένων λήγει στις 9.9.2011.

Η απόφαση καθορισμού αποζημίωσης του Αντιπροέδρου, των μελών καθώς και του γραμματέα του εν λόγω Συμβουλίου είναι η αριθ. 2/59848/0022/7-11-2005 (ΦΕΚ 1576 θ'), όπως ισχύει μετά την έκδοση του ν.3833/2010 (ΦΕΚ40Α').

ΣΧΟΛΙΟ:
Ευχόμαστε καλή θητεία στο νέο Δ.Σ και οι αποφάσεις να είναι στη σωστή κατεύθυνση  χωρίς σκοπιμότητες ή συντεχνιακές αντιλήψεις.


Για το υπόλοιπα νοσοκομεία οι ενδιαφερόμενοι ας κοιτάξουν εδώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου