Απείλησε ειδικευόμενο γιατρό με αυτοσχέδιο όπλο

Σκηνές πανικού επικράτησαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου με πρωταγωνιστή έναν 39χρονο δημοτικό υπάλληλο που απείλησε γιατρό με αυτοσχέδιο… τρίκανο (!) όπλο, επειδή δεν έμεινε ικανοποιημένος από τις υπηρεσίες που πρόσφερε στον ασθενή πατέρα του!


Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στην Οφθαλμολογική Κλινική τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, όταν ο 39χρονος μετέφερε τον πατέρα του στο νοσοκομείο γιατί αντιμετώπιζε πρόβλημα στο μάτι. Ήταν η ώρα που τελείωνε η εφημερία του νοσοκομείου και το ιατρικό προσωπικό δεν ήταν έυκολο να εξυπηρετήσει με ταχύτητα τους δεκάδες ασθενών που βρίσκονταν εκεί.

Όμως, η πολύωρη αναμονή εξαγρίωσε τον… πιστολέρο, που άρχισε να προκαλεί επεισόδια με φωνές σε βάρος του ειδικευόμενου γιατρού που είχε αναλάβει τον πατέρα του, θεωρώντας ότι καθυστερούσε σκόπιμα. Κάποια στιγμή, έβγαλε μέσα από το μπουφάν που κρατούσε στο χέρι ένα αυτοσχέδιο όπλο με… τρεις κάνες και άρχισε να απειλεί τους πάντες!

Στο νοσοκομείο επικράτησε πανικός με το νοσηλευτικό προσωπικό να τρομοκρατείται στη θέα του όπλου. Ο 39χρονος έφυγε τελικά κραδαίνοντας το αυτοσχέδιο όπλο του, αλλά τον πρόλαβαν οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο νοσοκομείο μετά από το τηλεφώνημα του ειδικευόμενου γιατρού και τον συνέλαβαν. Στο αυτοκίνητό του βρήκαν και το τρίκανο πιστόλι, ενώ στο σπίτι του βρέθηκε ένα ακόμη αυτοσχέδιο κυνηγετικό όπλο και δέκα φυσίγγια. Ο 39χρονος πιστολέρο οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, όμως αμέσως μετά αφέθηκε ελεύθερος.

ΠΗΓΗ: του Μανώλη Βάϊα εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου