Παροχή τηλεφωνικής ψυχολογικής υποστήριξης από Πανάκεια και Ιατρικό Σύλλογο


Ρόδος, 26 Μαρτίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνουν όλοι οι πολίτες αυτές τις κρίσιμες στιγμές που περνάει η χώρα μας, αφήνουν ισχυρό ψυχολογικό αποτύπωμα και ορισμένοι συμπολίτες μας θα χρειαστούν σίγουρα την ανάγκη υποστήριξης από ειδικό.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου σε συνεργασία με την Εταιρεία Ανάπτυξης Κοινοτικών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας «Πανάκεια» με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης και με την εξειδικευμένη επιστημονική γνώση της ομάδας της, θα παρέχουν τηλεφωνική συμβουλευτική βοήθεια στους πολίτες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

 To επιστημονικό προσωπικό της «Πανάκεια» είναι διαθέσιμο να παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής διαχείρισης του άγχους και αντίστοιχης υποστήριξης συναισθηματικών και ψυχολογικών συμπτωμάτων σε όσους συμπολίτες μας το έχουν ανάγκη λόγω της πανδημίας του νέου κορονοϊού SARS CoV 2.
Τα τηλέφωνα επικοινωνίας της «Πανάκεια» είναι τα κάτωθι: 2241 0 39530 και 2241 0 78315 και ώρες λειτουργίας καθημερινά,  από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ.

Να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο και επιστημονικό υπεύθυνο της «Πανάκεια» Ιατρό Ψυχίατρο κ. Αναστάσιο Πλατή για την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία και θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους συμπολίτες μας ότι μαζί θα δώσουμε και αυτή τη μάχη προκειμένου  να αναχαιτίσουμε την πανδημία, διατηρώντας τη σωματική και  ψυχική μας υγεία.

Για τον Ι.Σ.Ρ.


Ο Πρόεδρος                                          Ο Γεν. Γραμματέας


Ηλίας Ι. Τσέρκης                                Μιχαήλ Ν. Βολονάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου