Παράταση προθεσμίας της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος των οικογενειακών ιατρών για σύμβαση με ΕΟΠΥΥ

Μαρούσι, 31/01/2018


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 


ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ Ε.Ο.Π.Υ.Υ.

Ύστερα από αιτήματα Ιατρών και Ιατρικών Συλλόγων της χώρας, σχετικά με παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων και τροποποίησης της πρόσκλησης ενδιαφέροντος των οικογενειακών ιατρών, μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού, σας ενημερώνουμε για τα εξής:

α) Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων έως την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 και αποστολής του φακέλου με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά έως την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018.

β) Αυξάνονται οι προκηρυχθείσες θέσεις Οικογενειακών Ιατρών , λόγω τροποποίησης απόφασης Διοικητή-Διαπιστωτική πράξη της 7ης ΥΠΕ (ΑΔΑ: ΨΓΗΗ469Η21-1ΥΒ).

γ) Παρέχεται η δυνατότητα υποβολής αίτησης από τους ενδιαφερόμενους για την κάλυψη θέσης και σε όμορους Δήμους, προκειμένου οι Πολίτες να έχουν πρόσβαση σε περισσότερους Ιατρούς της επιλογής τους.

δ) Παρέχεται η δυνατότητα σε Ιατρούς με «Πιστοποιητικό Ιδιότητας Γενικής Ιατρικής αρ. 9 ΠΔ 38/04» να υποβάλλουν αιτήσεις για την κάλυψη θέσεων Οικογενειακών Ιατρών.

ε) Αίρεται ο ηλικιακός περιορισμός από την πρόσκληση ενδιαφέροντος οικογενειακών ιατρών.

1 σχόλιο:

  1. Η δεύτερη φάπα έπεσε.(η πρώτη ήταν τα γυφτοΤΟΜΥ) Τα σταλινικά απολιθώματα πήραν το μαθημά τους.Επαναδιαπραγμάτευση τώρα από μηδενική βάση με όρους αξιοπρέπειας για το γιατρό αλλά και για τους ασθενείς μας.Συλλογικές συμβάσεις ,αμοιβή κατα πράξη και περίπτωση. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.Και ένα πολιτικό ερώτημα. Κάποιος από τον ΕΟΠΥΥ ή την ηγεσία του Υπ.Υγείας δεν έχει φιλότιμο γι'αυτό το φιάσκο να παραιτηθεί??

    ΑπάντησηΔιαγραφή